Oxfam-Wereldwinkel schenkt ‘eerlijke koffie’ tijdens World Fair Trade Day

C21

Oxfam-Wereldwinkel schenkt ‘eerlijke koffie’ tijdens World Fair Trade Day

Oxfam-wereldwinkel-geraardsbergen-brakel
Gratis kopje koffie bij Oxfam tijdens World Fair Trade Day
 

De Oxfam-Wereldwinkel schenkt op 8 mei, de World Fair Trade Day, haar klanten coronaproof een gratis kopje ‘eerlijke koffie’ uit. Daarbij maakt ieder shopper ook nog eens kans op een koffieverwenpakket ter waarde van €50.

“Koffie was, naast rietsuiker, het eerste product dat 50 jaar geleden in de wereldwinkels te koop aangeboden werd.” zegt Patrick Franceus, coördinator van Oxfam-Wereldwinkel “De Oxfam-Wereldwinkels waren de eerste in België die eerlijke koffie  aan de man brachten en kunnen zich met fierheid de fairtrade koffiepionier van België noemen. Ondertussen is Oxfam nog steeds één van de meestverkochte fairtrade koffiemerken van het land.”

“We voeren met Oxfam België ook actie, doen aan beleidswerk en partnerwerking, en sensibilisisering van jong en oud. Zeg nu zelf, welke ‘winkel’ doet ons dat na?” stelt Patrick Franceus.

Oxfam-Wereldwinkel Geraardsbergen is gevestigd aan de Weverijstraat 123. De winkel is open op maandag van 9.30 tot 12.30 uur, woensdag van 14 tot 17 uur, zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur en 14 tot 17 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief