GERAARDSBERGEN - Tennisclub Velina opent zomerbar

C21

GERAARDSBERGEN - Tennisclub Velina opent zomerbar

Zomerbar_velina_2
Sfeerbeeld van de gezellige zomerbar

Tennisclub Velina beleefde een moeilijke periode door een verwoestende brand en de corona crisis die het normale verloop van de tennis- en padelactiviteiten bemoeilijkten. Deze zomer pakt de club uit met een zomerbar. De bar wordt uitgebaat door het Be-Fresh Catering uit Denderleeuw. 

Het volledig terras, zowel aan de tennispleinen als aan de padelterreinen, werd benut. Er staat een grote tent, zodat de bezoekers ook bij slecht weer van een zomerse cocktail, een verfrissend biertje of een warme Italian coffee kunnen genieten. 

“We willen zowel de sportievelingen aantrekken die na een partijtje tennis of padel nog blijven om iets te drinken, als mensen van buiten de club.” zegt Sebbe Stevens, zaakvoerder van Be-Fresh Catering.

“Tevens hebben we een afgebakende kidscorner met springkastelen voorzien, een uitgebreide kaart aan te bieden met verfrissende cocktails, lekkere (lokale) biertjes, heerlijke tapasschotels en ook kleine maaltijden. Tenslotte zullen we ook geregeld,  indien de coronamaatregelen dat toestaan uiteraard, evenenmenten zoals een Spaanse avond met paëlla, een karaoke avond of een katerbrunch op zondag organiseren”.

Zomerbar Velina is open  van maandag tot en met vrijdag tussen 16u en 22u en in het weekend van 10u. tot 22u.
Voor meer nieuws omtrent de zomerbar, kunt u terecht op de Facebookpagina www.facebook.com/zomerbarvelina , de eventpagina: https://www.facebook.com/events/330625451744138/

en Instagrampagina: www.instagram.com/zomerbar.velina/ .

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 10 dec 2021

archief