Rotary club GRAARDSBERGEN zorgt voor bijna 29 000 EUR in de strijd tegen kinderverlamming

C21

Rotary club GRAARDSBERGEN zorgt voor bijna 29 000 EUR in de strijd tegen kinderverlamming

Img_6012
Links: voorzitter Rotary club Geraardsbergen, Damien Allert. Rechts: districtsgouverneur D2130 Luc Van der Biest
 

Tijdens de Rotary meeting overhandigde International Districtsgouverneur Luc Van der Biest (Aalst) in naam van de RI-president een certificaat aan de clubvoorzitter van Rotary Geraardsbergen, Damien Allert. Als dank en erkenning voor de financiële steun die Rotary club Geraardsbergen in het afgelopen werkjaar heeft gegeven aan de internationale strijd tegen kinderverlamming.

Sinds 1979 strijdt Rotary International tegen polio. Samen met andere wereldspelers zoals de WHO en Unicef heeft Rotary er mee voor gezorgd dat het aantal verlammingen per jaar gezakt is van 350 000 in 1988 naar slechts 2 tot op vandaag wereldwijd.

Rotary club Geraardsbergen behoort tot het lijstje van 13 clubs uit

Oost- en West-Vlaanderen die minstens 1 500 USD geschonken hebben en dit certificaat krijgen. Met 11 073,08 USD is Rotary club Geraardsbergen overigens de eerste van de klas bij de 65 Rotary clubs uit deze twee provincies. Het dankt dan ook alle leden en deelnemers aan de fundraising activiteiten, waaronder de End Polio Now tulpenbollen, om dit mee te realiseren.

Voorzitter Damien Allert: ‘dankzij de verdriedubbeling door de Bill & Melinda Gates Foundation zorgen we als club voor bijna 29 000 EUR aan middelen om kinderverlamming de wereld uit te helpen.’

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 10 dec 2021

archief