Atheneum GERAARDSBERGEN stuurt kerstmannen op pad om personeel te bedanken

C21 Css

Atheneum GERAARDSBERGEN stuurt kerstmannen op pad om personeel te bedanken

Img_4400
De kerstman en zijn hulpen gingen persoonlijk een attentie bezorgen aan het personeel van het Atheneum
 

In het secundair onderwijs staat de decembermaand beter gekend als examenperiode voor leerlingen en leerkrachten. Nadien volgen een resem klassenraden en meestal wordt er afgesloten met een gezellig samenzijn.

“Daar stak corona dit jaar echter opnieuw een stokje voor”, geeft directeur Brecht Persoons aan. “Toch wilden we het personeel bedanken voor de inzet en de flexibiliteit die ze alweer een volledig semester aan de dag brachten. Ze schakelden continu tussen aangepaste maatregelen, maar pasten hun lessen ook aan op afwezigheden van leerlingen en collega’s door quarantaine of besmettingen. Aangezien de klassenraden digitaal moeten verlopen, kregen we de voltallige groep echter niet meer verzameld op school. Dus gingen wij naar hen toe.”

En zo geschiedde: de kerstmannen van dienst bezorgden elk personeelslid een leuke attentie aan huis. “We bieden iedereen een aperitiefje aan: enkele knabbels, maar ook een tonic en een gin. Hiervoor klopten we opnieuw aan bij een lokale partner, dit keer Acker en Go Distillery. Het geheel is een leuke, verfrissende en feestelijke attentie!” vervolledigt directeur Persoons.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 dec 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief