Manillersclub t Duifken uit OVERBOELARE viert Kampioen 2023

C21

Manillersclub t Duifken uit OVERBOELARE viert Kampioen 2023

_dsc5753
Kurt Ketsman zich tot kampioen kronen
 

In zaal @Kuda heeft manillersclub ’t Duifken zijn kampioen van 2023 gehuldigd. Opgericht in 1982, heeft de club een traditie opgebouwd in het kaartspel manillen. Dit jaar mocht Kurt Ketsman zich tot kampioen kronen, gevolgd door Guy Van Oycke en Jean-Pierre Ogiers op plaatsen 2 en 3.

De Manillersclub 't Duifken staat niet alleen bekend om zijn competitieve geest, maar ook om de hechte band tussen de leden. Sinds de oprichting heeft de club een sterke basis gevormd op vriendschap en verbondenheid. De leden delen niet alleen hun passie voor het kaartspel, maar ook een warme band die de tand des tijds heeft doorstaan. Voor de leden draait het dus niet alleen om winnen.

Het epicentrum van de club is Kaffee 't Duifken, geleid door Christine Ogiers. Dit gezellige lokaal dient als ontmoetingsplek voor de leden, waar ze niet alleen hun strategieën scherpen maar ook genieten van de gedeelde passie voor het kaartspel. Manillersclub 't Duifken kijkt met trots terug op zijn rijke geschiedenis en kijkt vol verwachting uit naar de toekomstige uitdagingen en hoogtepunten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief