Whiskyliefhebber uit Geraardsbergen noteren nu al 3 mei in hun agenda

C21

Whiskyliefhebber uit Geraardsbergen noteren nu al 3 mei in hun agenda

A_geraardsbergen_whisky_1
 
"Daar is de lente, daar is de zon, bijna, maar ik denk dat ze weldra zal komen". Helaas, op een paar aprilse warmtegrillen na, schittert de zon tot nader order alleen in afwezigheid. Gelukkig is er nog steeds Glen Tanera Whisky Society die er steeds weer in slaagt om jullie dat aangename warme gevoel te bezorgen dat ons die druilerige dagen doet vergeten. Zoals steeds doen we daarvoor beroep op een expert in de whiskywereld.
 
In dit geval geen onbekende. Zelfs iemand uit onze nabije omgeving, wiens vorige passage zonder overdrijven een schot in de roos mag worden genoemd. Benieuwd wat Meerbekenaar Arranthony Moray voor ons in petto heeft? Noteer dan vrijdag 3 mei 2024 in uw agenda! Bereid u voor op een avond vol nieuwe weetjes, verrassende info én drams die de revue nog niet zijn gepasseerd. Het mag trouwens eens gezegd dat we keer op keer iets nieuws te proeven krijgen dankzij de waakzame opvolging van onze Erevoorzitter Dirk en Whiskywatcher Geoffrey. Samen volgen ze nauwgezet op wat we wél en nog niet hebben geproefd. Na meer dan 120 tastings is dat geen klein bier... of net wel... . Wat het deze keer wordt zal u zelf moeten komen ervaren. Aarzel dus niet om u in te schrijven en andermaal deel te nemen aan dit hoogstaande Glen Tanera-evenement!
 
Voor uw agenda:
 
Vrijdag 3 mei
Start om 20u stipt
@ Cultuurcafé The Preacher (Markt Geraardsbergen, rechtsachter fontein de Marbol)
Als lid betaalt u €35, niet-leden kunnen deelnemen aan de prijs van €50. Enkel een tijdige overschrijving op onze Glen Tanera rekening BE92 9796 2284 8523 met als mededeling "naam + tasting 03/05/2024" wordt als geldige inschrijving beschouwd.
Kom proeven, kom genieten! Samen met u kijken we er alvast heel erg naar uit!
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief