Radio Dendria het nieuwe geluid vanuit GERAARDSBERGEN

C21

Radio Dendria het nieuwe geluid vanuit GERAARDSBERGEN

Radio-dendria
 

Er is weer Muziek In Geraardsbergen met de lancering van “Radio Dendria”. 

Radio Dendria is een initiatief van ex-medewerkers van SU fm die hun luisteraars een alternatief willen bieden omdat de zender moest verdwijnen.

Met de hulp van ervaren radiomakers uit de Oudenbergstad willen zij een verfrissende benadering van radio brengen en tegelijk een warme band smeden met hun luisteraars door middel van een gevarieerde programmering met een focus op samenwerking, goeie muziek en cultuur.

Dit blijkt duidelijk uit hun slogan: “Een radio met een hart voor luisteraars en muziek!”

Volgens Peter en Renata, mede-oprichters van Radio Dendria:

“We zijn enthousiast om onze wekelijkse muzikale wensbox en onze passie voor radio opnieuw te delen met de inwoners van Geraardsbergen.

Met Radio Dendria maken we terug radio waar de luisteraar centraal staat!”

Luc Van Praet, godfather van de muziek in Geraardsbergen en bestuurslid bij Radio Dendria, voegt hier nog aan toe: “En naast dat brede scala aan muziekgenres blijven we uiteraard veel aandacht besteden aan het Nederlandstalige werk.”

Met een team van ervaren radiomakers aan het roer beschikt Radio Dendria over de expertise én het enthousiasme om een dynamische en boeiende luisterervaring te bieden..

Het station is vastbesloten om een belangrijke rol te spelen in het radiolandschap en een vertrouwd geluid te worden voor luisteraars in Geraardsbergen en omstreken.

Met internet radio is Radio Dendria klaar voor de toekomst en 24/24, 7/7 overal te beluisteren (dus ook op je vakantiebestemming, in je wagen of op je werkplek).

Je kan nu al luisteren naar de testuitzendingen via jouw smartphone, smart tv, tablet of computer met behulp van apps zoals MyTuner, Radioline, Radio Bel, Radio.net, Radio Box of via een internetradio (geen DAB+) en zelfs bij Proximus TV via de app van Radioline.

En op 5 mei 2024 trekken ze alle registers open met hun grote STARTSHOW (luisteraars kunnen alvast hun favoriete muziek aanvragen!)

 

—----------------------

 

Website:  https://www.radiodendria.be/  

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557722720191

Instragram: https://www.instagram.com/radiodendria?igsh=MXdnMHM1ZjZlZ3ZnYQ==

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief