Muziek int Park GERAARDSBERGEN: opnieuw gezelligheid troef op gratis parkconcerten deze zomer

C21

Muziek int Park GERAARDSBERGEN: opnieuw gezelligheid troef op gratis parkconcerten deze zomer

Affiche_mip_2024
Affiche

Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen lanceert het programma van Muziek int Park, de jaarlijkse reeks parkconcerten in het Geraardsbergse Abdijpark. De gratis optredens zullen ook dit jaar opnieuw doorgaan op vier woensdagavonden in juli.

“We wilden graag de volle 5 woensdagen muziek aanbieden voor onze Geraardsbergse muziekliefhebbers, maar de halve finale van het EK voetbal zal eveneens op deze site uitgezonden worden, waardoor we onze reeks optredens reduceerden tot 4 stuks.”, haalt schepen van Toerisme Jimmy Colman aan. “Er werd gekozen voor diversiteit in genres en artiesten: opzwepende en zwoele dansbeats, lokale helden, gezinsvriendelijk... Er is voor iedereen wat wils.”

De eerste woensdagavond van juli geniet je na lokaal talent Les princes des bois – ludiek, speels, ontwapenend - van Urbanus & de Fanfaar. De godfather van de Vlaamse comedy trekt deze zomer namelijk de festivaltour op. Met de try-out in Geraardsbergen gooit hij onmiddellijk alles in de strijd. Verwacht je aan zijn grootste hits voorzien van een rockend jasje en bijpassende broek, aan elkaar gepraat met de grappigste, meest legendarische bindteksten.

De tweede Muziek int Park staat eerst Wild Child op het podium. Deze jonge band uit Geraardsbergen brengt energieke rocknummers, van Nirvana tot Fleetwood Mac, van The Foo Fighters tot de Pixies. Daarna is het de beurt aan lokale held Dean. Na zijn gesmaakte passage in het VTM-programma Sing Again, zal podiumbeest Dean ook hier laten zien waarom hij tot één van Vlaanderens grootste zangtalenten behoort.

De derde woensdagavond trapt Othmar af, met een rijpe, authentieke maar jeugdige invulling van een eigen folk-rock-pop repertoire. Daarna zijn de enthousiaste sfeerbrengers Green Onions aan de beurt, een aanstekelijke coverband die reeds menig podia in vuur en vlam zette.

De laatste woensdag krijgt de jeugd de kans om de beentjes los te gooien op zwoele housebeats van DJ en producer Jay Baker (aka Jelle De Backer, Geraardsbergen), gevolgd door Truephonic, een opzwepend trio bestaande uit Coco Jr, Sandrine en DJ Sir G, om er nog een laatste keer het dak eraf te blazen.

Een absolute topaffiche deze zomer dus, gespreid over 4 woensdagavonden in het Abdijpark, aan het Koetshuis. Het voorprogramma start telkens om 19.30 uur, de hoofdact om 21.15 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief