HERNE / GALMAARDEN – Harmonie ’t Muziek blaast tien kaarsjes uit met Best-Of concert

C21

HERNE / GALMAARDEN – Harmonie ’t Muziek blaast tien kaarsjes uit met Best-Of concert

Affiche_130517
HERNE / GALMAARDEN – Harmonie ’t Muziek blaast tien kaarsjes uit met Best-Of concert - Affiche
 

Eind september is het tien jaar geleden dat de nieuwe harmonie ’t Muziek boven de doopvont werd gehouden. Het werd dus tijd om een verjaardagsfeestje te bouwen te meer daar dit jaar haar jeugdafdeling ’t Jeugdmuziek ook al haar vijfjarig bestaan mag vieren. Het verjaardagsfeestje onder de vorm van een Best-Of concert vindt plaats op zaterdag 13 mei om 20u in het Baljuwhuis in het centrum van Galmaarden. Met het behalen van de titel van nationaal vice-kampioen Vlamo in 1ste afdeling kan ’t Muziek trouwens ook al bijzonder prat gaan op zijn muzikale prestaties.  

“Graag nodigen wij dan ook iedereen uit om samen met ons beide verjaardagen te vieren”, zegt woordvoerster Petra Condijts. “Zowel ’t Jeugdmuziek onder de leiding van Diederik De Roeck als ’t Muziek met als dirigente Carolien Van Nerom brengen er dan het beste uit hun repertoire. Leuk alleszins om hen aan het werk te horen, daarbij ook een prettig flashback-gevoel te beleven en bovendien terzelfdertijd ook pardoes ondergedompeld te worden in feel good-muziek”.
’t Muziek met als voorzitter Guido Cornet is eigenlijk de samensmelting van de ‘Koninklijke Katholieke Harmonie met Vreugd en Deugd’ en de ‘Koninklijke Liberale Harmonie’, twee vroegere muziekmaatschappijen in Herne. “De samenwerking tussen beide harmonieën loopt af van 1997 maar het is pas in 2007 dat uiteindelijk geöpteerd werd voor een glasheldere fusie”, vervolgt Petra Condijts. “Als naam van de nieuwe vereniging werd dan gekozen voor ’t Muziek’: kort, krachtig en absoluut herkenbaar”.
“Wat wij wel uit het verleden geleerd hebben is: kijk steeds naar de toekomst”, besluit de woordvoerster bijzonder enthousiast. “De toekomst ligt bij de jeugd. Vijf jaar geleden zijn hebben wij dan ook een jeugdafdeling opgestart met een bijzonder muzikaal opleidingsprogramma en dat begint nu al stilaan zijn vruchten af te werpen”.
Kaarten in voorverkoop kosten 10€, aan de kassa 12€ en kids onder de 12 jaar komen er in voor 5€. Kaarten kunnen vooraf besteld of bekomen worden via tmuziekherne@gmail.com , bij Electro Service Timmermans of bij de leden.
Meer info via www.tmuziekherne.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2017
Godelieve Deschuyffeleer
Affiche
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief