GALMAARDEN - Marcel verzamelt oude radio's uit de jaren '50 en oude 78 toerenplaten

C21

GALMAARDEN - Marcel verzamelt oude radio's uit de jaren '50 en oude 78 toerenplaten

Editie_galmaarden_radio_2__kopie_
Marcel bij zijn mooie oude radio. - Foto Marc Colpaert
 
Marcel Van Wauwe uit Galmaarden is al jaren een verzamelaar van oude radio's van minstens een halve eeuw oud. Bij hem thuis heeft hij nog een prachtig exemplaar staan, eentje dat elke dag nog mooie liedjes laat horen.
Als kind zag Marcel zijn vader heel wat uurtjes sleutelen aan radio's en zo kreeg hij de microbe voor oude radio's te pakken. Ondertussen staan er al heel wat oude exemplaren te blinken bij Marcel."Vroeger had ik er meer dan 100, maar door de verhuis heb ik er velen moeten weg doen. Toch heb ik nog tal van mooie, vooral Duitse pareltjes in mijn bezit", zegt Marcel. De Duitse radio's zijn echt - zeg maar de Porsches - onder de oude radio's. "Ze zijn zeer degelijk gemaakt en die Duitse radio's zijn ook heel mooi, wat denkt u van deze", toont Marcel ons een spelend prachtexemplaar in zijn living. "Deze radio speelt elke dag enkele uren en als er iets in stuk is, dan kan je altijd wel een reservestuk vinden via het internet", lacht Marcel. 
Naast oude radio's verzamelt Marcel ook oude 78 toerenplaten en daar heeft hij er ook al een heleboel van in zijn bezit. Wie nog zo een oude radio of oude platen liggen heeft mag zeker Marcel een berichtje sturen. Dit kan via: selle.en.charlotte@skynet.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 jul 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 jul 2021

archief