GERAARDSBERGEN - OXFAM Wereldwinkel organiseert een taparatief op zondag 26 juni

C21

GERAARDSBERGEN - OXFAM Wereldwinkel organiseert een taparatief op zondag 26 juni

Editie_geraardsbergen_stad_4__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 26 juni organiseert de wereldwinkel een “taparatief” (tapas+aperitief). Dit gaat door in het Peperkoekenhuis, rechtover de wereldwinkel (Boelarestraat 23) in Geraardsbergen vanaf 11u tot 14u.
Volwassenen betalen €15, kinderen tot en met 10 jaar €8. Hiervoor kan je de honger stillen vanaf aperitief tot dessert en proeven van de (h)eerlijke wereldwinkelproducten. Inschrijven kan via mail aan ‘geraardsbergen@oww.be’ of via GSM ‘0475/98 53 23’ met vermelding van naam en het aantal  personen.
De opbrengst van het taparatief gaat integraal naar het “Palestinian Agricultural Relief Committee” (PARC) en het “Alreef Fair Trade”. 
Het PARC is een ontwikkelingsinstelling die werkt aan de ontwikkeling van de landbouwsector, de veerkracht van boeren verbetert, de arme en gemarginaliseerde groepen en hun kaders bereikt, en de energie van de plattelandsbevolking mobiliseert en ontwikkelt om hen in staat te stellen hun hulpbronnen te beheersen, door middel van een medewerkers en vrijwilligers die tot hun gemeenschap behoren in het kader van baanbrekende programma's en moderne en transparante administratieve en technische praktijken, om een ​​Palestijnse samenleving op te bouwen 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief