TOLLEMBEEK - Vijf wagens doorzocht in de Flieterkouter buit 20 euro

C21

TOLLEMBEEK - Vijf wagens doorzocht in de Flieterkouter buit 20 euro

Colpaert_galmaarden_flieterkouter_1__kopie_
Zet uw wagen in de garage in de Flieterkouter. Foto Marc Colpaerrt
 
Vorige nacht werden er in de woonwijk Flieterkouter in totaal een vijftal wagens doorzocht. De buit bedroeg maar 20 euro, opmerkelijk detail was dat er verder niets gestolen werd en ook de wagens werden niet opengebroken. De politie denkt dat het een iemand was met een electronische sleutel, waar men voertuigen mee kan openen. De raad die wij u in ieder geval kunnen meegeven zet uw wagen in de garage.
Blijkbaar zijn er de laatste tijd nogal wat inbraken in en rond de Flieterkouter in Tollembeek. Ook vorige nacht was het terug van dat. Commissaris bij de politiezone Pajottenland Glenn Deherder zocht het voor ons uit en dat tijdens zijn vrij weekend, bedankt!. "In de Flieterkouter werden vijf voertuigen doorzocht zonder dat er braaksproren werden aangetroffen. Wij vermoeden dan ook dat er hier iemand of een bende aan het werk is die over een electrische sleutel beschikt waar men sommige wagens mee kan openen. De buit was eerder mager want er werd slechts 20 euro ontvreemd", aldus Glenn Deherder.
 

De woonwijk Flieterkouter is een woonwijk met een 100 tal woningen en waarvan zogoed als alle woningen over een garage beschikt. Toch stelden we onlangs nog vast dat op een doorsnee dag er meer dan 90 wagens elke nacht opnieuw 'buiten slapen'. Voor inbrekers is dit dan ook een speelweide waar ze met plezier op ontdekking kunnen gaan. Misschien best eens van start gaan met het opruimen van de garage en de wagen binnen zetten, dat scheelt al heel wat.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief