Vanaf 22 mei asfalteringswerken op kruispunt Ninoofsesteenweg met Langestraat

C21

Vanaf 22 mei asfalteringswerken op kruispunt Ninoofsesteenweg met Langestraat

20220704_persbericht_heraanleg_bellestraat_asfaltlaag-bijlage_fotorolmachine__kopie_
 
Het Agentschap Wegen en Verkeer voert vanaf woensdag 22 mei 2024 asfalteringswerken uit op het kruispunt van de Ninoofsesteenweg (N255) met de Langestraat en Repingestraat (N272) in Galmaarden. Tijdens de werken is de Ninoofsesteenweg volledig afgesloten. Het verkeer volgt een omleiding. De werken duren tot en met 31 mei 2024. 
 
Kruispunt volledig afgesloten
 
De werken starten op woensdag 22 mei 2024. Om de asfalteringswerken vlot uit te kunnen voeren, zullen de werfzones op de Ninoofsesteenweg, Langestraat en Repingestraat volledig afgesloten zijn voor het verkeer. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werken op vrijdag 31 mei 2024 klaar. Het kruispunt is hierdoor 1,5 week niet toegankelijk. Voetgangers en fietsers kunnen wel steeds langs de werfzones passeren. Het doorgaand verkeer tussen Ninove en Edingen volgt de omleiding via de Halsesteenweg/Ninoofsesteenweg (N28) en de Steenweg Asse/Edingsesteenweg (N285). Ook bussen van De Lijn volgen een omleiding: reizigers informeren zich best via de app van De Lijn of www.delijn.be/routeplanner.
 
Nieuwe laag asfalt 
 
Wegen en Verkeer pakt het wegdek aan over een afstand van 350 meter op de Ninoofsesteenweg en over een afstand van 500 meter op de Langestraat en Repingestraat. Een aannemer verwijdert eerst het huidige asfalt en legt hierna een nieuwe bovenste laag asfalt aan. Na de werken is het opnieuw comfortabeler rijden aan dit kruispunt voor alle weggebruikers.  
 
Actuele informatie is terug te vinden op wegenenverkeer.be/galmaarden »

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 20 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief