Laatste artikels van Halle

HALLE – Kerst shopping met de Verenigde Handelaars Halle

Dsc_7331__large_
 

 De Verenigde Handelaars van Halle bieden voor de eindejaarsperiode extra koop zondagen op 16, 23 & 30 december en koopmaandagen op 24 & 31 december 2018.

Deze koopweekends zitten vol verrassingen in een ongeziene kerstsfeer. Voor de kinderen is er onder meer het huis van de Kerstman in de oude Azur (Basiliekstraat) waar kinderen op de foto kunnen met de kerstman en een geschenkje mogen kiezen. Ook worden er voorleessessies en kindergrime voor kinderen & ouders voorzien in andere panden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Heriette Teurlings houdt een reünie met oud-GIDSEN in HALLE

Img_3405
Een seintje kan op henriette.teurlings@telenet.be. Foto © Marc Sluys
 

  Heriette Teurlings loopt al lang met het idee rond om iedereen samen te brengen. Ze wil iedereen ontmoeten op woensdag 16 januari 2019 om 14uin de cafetaria van het Woonzorgcentrum Sint-Augustinus, Mgr. Senciestraat 4 te Halle.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 dec 2018
Marc Sluys
Marc Sluys
 

CantoPe uit Pepingen organiseert Kerstconcert in Basiliek

Cantope_basiliek_
De repetitie verliep vlot. Foto Ingezonden
 

Het zangkoor CantoPe uit Pepingen organiseert op 21/12 een groot kerstconcert in de basiliek van Halle, In samenwerking met In Dulci Jubilo, een gemengd koor uit Appelterre 

De opbrengst gaat integtraal naar de Warmste Week en dit ten voordele van het goede doel “Ik leef verder”. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 dec 2018
Marc Sluys
 

Controle gebruik busstrook en gordeldracht in LEEUW en BEERSEL

Alcoholcontrole_2013_p200

 Vandaag werd in een eerste fase controle uitgevoerd langsheen de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw op het onterecht gebruik van de busstrook. Even later werd een tweede controlepost opgesteld ter hoogte van de Lotsestraat nabij het Kasteel van Beersel. Hierbij werd gecontroleerd op het dragen van de gordel. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2018
Marc Sluys
 

Wanne en Lieve uit HALLE schenken bier op hun zilveren huwelijk

47438178_2396545437085215_8943429345561542656_n_-_kopie
 

  In het gezegende jaar 1985 kwamen Johan “Wanne” Madalijns en Lieve Suys elkaar tegen. Momenteel zijn ze 33 jaar samen waarvan 25 jaar gehuwd en dat moest gevierd. Beide zijn gepassioneerd door ons Belgisch bier en 25 en 33 zijn niet toevallig twee belangrijke inhoudsmaten, daarom besloten ze om hun eigen bier op de markt te brengen. Het bier kreeg de naam ’t Begin en werd gebrouwen door Wanne en Lieve in de installatie van 4 Pajot in Vlezenbeek naar een origineel recept van Lieve Suys. Het bier is exclusief verkrijgbaar in het Streekproductencentrum, Poststraat 3A te 1500 Halle aan de prijs van 6,50 euro per fles.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

HALLE – Curieus Halle scoort met geslaagde wijndegustatie

Foto_bij_persbericht_-__curieus_halle_scoort_met_geslaagde_wijndegustatie___large_
 

 De Halse Curieus-afdeling en wijnhandel Belvino organiseerden op vrijdag 7 december 2018 voor de vijfde keer op rij een succesvolle wijndegustatie.

“De wijndegustatie was zeker en vast een geslaagde activiteit” vertelt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “In totaal namen ruim 30 mensen deel aan de activiteit en werden er om en bij de 160 flessen verkocht, hetgeen per slot van rekening niet niks is. We kunnen dan ook stellen dat het hoofddoel van deze degustatie, meer bepaald het ondersteunen van een lokale handelaar, zeker bereikt is.”

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

FP Halle-Gooik naar kwartfinale beker van België na 3-18 winst op Beverlo

Futsal_hg
 

FP Halle-Gooik trok naar Beverlo, leider in tweede klasse en sinds 1 jaar ongeslagen.

De fileperikelen rond Leuven zorgden ervoor dat onze jongens pas 20 minuten voor de wedstrijd aankwamen in Beverlo na een busrit van 3 uur. De lokale club weigerde het startuur op vraag van de scheids met een kwartier aan te passen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2018
Devogeleer Emile
ep
 

Kerstman bezoekt Chiro HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
 

Op zondag 16 december brengt de Kerstman een bezoek aan de chirolokalen van Chiro Halle. De Chiro was de laatste maanden slachtoffer van inbraak, diefstal en vandalisme. Samen met de Kerstman wil de vzw Lok’Halle geld inzamelen om de lokalen grondig te verbeteren en te beveiligen. Kom dus op 16 december vanaf 16u naar de chiro-lokalen van Chiro Halle op het jeugdcentrum stroppen en dompel u onder in een bad van gezelligheid, glühwein, chocomelk en liefde rond een kampvuur.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

HALLE – Veel volk op uitverkochte grote, achtste editie van de Winterrommelmarkten

Dsc_6735_02__large_
 

 De vzw Halle Events organiseerde ook dit jaar een grote Winterrommelmarkt in de tent van Halle Schaatst op het Stationsplein, en zoals de andere jaren waren alle standplaatsen snel uitverkocht.

Zowel op zaterdag als zondag voor de tweedehandskledij waren de 120 standplaatsen bezet.

Kijk en kooplustige bezoekers waren van zaterdag heel vroeg afgezakt naar de grote tent om er een kijkje te nemen of ze iets konden gebruiken van de aangeboden tweedehands.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE – Kerstmarkt in Lembeek en tweede editie van de Santa Run.

Dsc_7147_01__large_
 

 Ondanks de regen was er toch veel volk op de tweede editie van de Kerstmarkt in Lembeek. Een twintigtal kerstchalets van de plaatselijke verenigingen brachten van vrijdag drankjes en hapjes in de sfeer van Kerstmis.

Een 50 tal sportiefelingen stonden aan de start voor de tweede editie van de Santa Run georganiseerd door de carnavalsgroep d'Afzakkers, terwijl de Kerstman en zijn Elfjes maar al te graag op de foto wou met de kerstmarktbezoekers. De kerstmarkt is nog zondag open voor iedereen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 05 dec 2018
Devogeleer Emile | 29 nov 2018
Marc Sluys | 26 nov 2018
Devogeleer Emile | 24 nov 2018

archief