HALLE - Met belgerinkel naar de winkel

C21

HALLE - Met belgerinkel naar de winkel

Belgerinekelwinkel340

Zoals de vorige jaren neemt Halle terug deel aan de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ die dit jaar loopt van zaterdag 26 april tot en met zaterdag 14 juni. De diensten lokale economie, preventie en politie, de middenstandsraad, de verenigde marktkramers van de donderdag- en zaterdagmarkt en de Fietsersbond van Halle hebben de krachten gebundeld voor deze actie.

De deelnemende handelaars aan de actie hangen een affiche in de winkel. Klanten kunnen bij hen een spaarkaart krijgen. Bij elke bezoek krijgt de klant een stempel. Volle spaarkaarten worden ingeleverd in een urne bij de handelaars of op enkele centrale plaatsen in de stad. Het aantal spaarkaarten per klant is onbeperkt.
 
Over de actie schepen voor middenstand Eddy Buelinckx: “Verleden jaar hebben we net geen 600 volle spaarkaarten verzameld en dit succes heeft er ons ertoe aangezet extra inspanningen te leveren om ook de editie 2008 te laten welslagen. Nieuw dit jaar is dat wij grote spandoeken hebben aangekocht. Deze zullen op drie plaatsen in de binnenstad boven het wegdek worden opgehangen. We proberen hiermede doorlopend de aandacht te vestigen op de fietscampagne”.
 
Zoals voorbije jaren wordt het startmoment gekoppeld aan de wekelijkse markt, dit jaar op zaterdag 26 april. Aan een infostand kunnen folders en informatie bekomen worden over mobiliteit en fietsdiefstalpreventie en zullen spaarkaarten worden verdeeld. Er is ook opnieuw een fietsgraveerstand.
In de namiddag wordt alles verplaatst naar de Maandagmarkt. Op de Grote Markt vindt dan een behendigheidsparcours van de politie plaats.
Wie een kaart aan de infostand afhaalt, krijgt dadelijk twee stempels
 
De middenstandsraad zorgt dit jaar voor de hoofdprijs, een fiets. De marktkramers en Unizo zorgen voor de andere prijzen.
De prijsuitreiking gaat door op donderdag 26 juni, op de Beestenmarkt tijdens de eerste avond van de braderie Halle-centrum.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2008
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2023
Marc Sluys | 31 mei 2023
Devogeleer Emile | 31 mei 2023

archief