HALLE – Een beetje Gentse feesten op het derde Stroppenconcerten met Luna 6.

C21

HALLE – Een beetje Gentse feesten op het derde Stroppenconcerten met Luna 6.

Stroppen_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_5
Foto's Emile Devogeleer
 

 De Gentse coverband Luna 6 brachten op het derde Stroppenconcert een gevarieerd programmamet hits voor jong en oud. Van ABBA, Black Sabbath, Led Zeppelin, Clement Peerens, The Cure, Rihana, Backstreet Boys....

Luna 6 speelde in Halle met Doctor Lick aan de gitaar, Kinki Dee zang, Prof SlutBunny keyboard, Swami el Bofkont basgitaar en zang, Hot and Streamy Jane on Fire drums en Mrs Impossible zang,  de ene grote hit na de andere.

Voor de derde maandag op rij waren de trouwe muziekfans opnieuw van de partij, rond de 1000 feestvierders die op een gezellige manier met vrienden, familie of trouwe buur kwamen genieten van de muziek, sommige zelf in vriendenkring zoals de vrolijke bende van tafel 7die er een beetje zomercarnaval op Stroppen brachten. 

 Halle Events heeft ook heel veel steun van een prachtige ploeg vrijwilligers die elke maal paraat staan, zo doet de twee boezemvriendinnen Annie en Rita al 4 jaar lang elke maandag de catering voor de artiesten, catering die geleverd word door hotel, restaurant, taverne Alsput.

Is er een team van het Halse Rode Kruis aanwezig op de weide om in geval van nood, er snel bij te zijn om de nodige zorgen te kunnen toedienen.

Deze maandag kwam men ook een team verpleegsters tegen van het Maria Ziekenhuis uit Halle.

 Opnieuw waren de weergoden de organisators ‘Halle Events’ gunstig gezind en ging de temperatuur op de dansvloer naar zuiderse hoogte, of kwam dit door de drie Gentse dames op het podium.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief