HALLE- Radio Negra .

C21

HALLE- Radio Negra .

Stroppen_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Stroppen_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Dsc_9175_935__large_
Foto's Emile Devogeleer
 
Dsc_9170_934__large_
 

  De Gentse vrienden van Radio Negra, stonden de dag voordien nog op de afsluitavond van de Gentse feesten. De spectaculaire avond eindigde op een groot dansfeestje onder de muzikale leiding van de acht doorwinterde muzikanten van Radio Negra. Maar voor het muzikale gedeelte van start gaat op maandagavond, neemt het bestuur van Halle Events Roland Desomer, Frank Vannerom en Luc Lecossois nog snel alles eens door, en kijkt na of alles op plaats staat voor de grote maandagavond concerten die zowat een begrip geworden zijn in Halle en omstreken.

Op het podium zorgde de band Radio Negra voor de nodige ambiance, die voor het eerst dit jaar de dansvloer liet vollopen op de tonen van hun persoonlijke versies van reggae, ska, rumba, salsa....

Deze groep muzikanten, Bruno Vandenbroeck zang-gitaar, Niels Verhelst hammond, Nutse zang, Steven Gossey gitaar-trombone, Toasty zang-percusie, Micha Van Den Driessche drums en Wim Stevens basgitaar vonden mekaar in een gemeenschappelijke passie: Manu Chao.

Manu Chao geboren in Frankrijk (Parijs 21 juni 1961) maar met Spaanse roots raakte bekend door zijn eigen stijl te geven in punk, rock, chansons,salsa, reggae, ska en Algerijnse raî, zowel in het Frans, Spaans, Engels, Portugees, of verschillende talen gemixt in een liedje.

Radio Negra bracht op Stroppen deze muziek in hun eigen jasje, nummers als Mr Bobby, Me Gustas, Casa Babylon, El Hoyo, Machine Gun, Desaparecido, Chan Chan, Dia Luna La Despedida, Por Donde, Rumba DB, Message 2u Rudy, La Primavera, King Kong 5 en nummers van Buena Vista Social Club, Bob Marley, The Specials maakte de show op het podium compleet. 

Dit alles samen en de lichtshow van de jongens van Studio Haifax zorgde voor een (opnieuw) succesvolle en geslaagde muziek avond op de Stroppenweide.

 Volgende afspraak is op 31 juli vanaf 19.30 uur voor het optreden van ‘De Kemels’.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief