Ftakke 1st CD release event @ den Herberg in BUIZINGEN

C21 Css

Ftakke 1st CD release event @ den Herberg in BUIZINGEN

Received_10212468906230426
FTAKKE Band brengt eerste CD uit. Foto's Herman Desmet, 2e helft van De Manager
 
Received_1516904678399875
 
Denherberg_poster_v03
 

 Op zaterdag 28 oktober wordt het gezellig druk in den Herberg in Buizingen.  Wie van een streepje live muziek houdt moet daar zeker om 20u zijn voor de first CD release party van FTAKKE Band. De Halse band De Manager opent de avond als supporting act. De hoofdact belooft een uniek concert met een leuke FTAKKE hoek af. Nadien is er fuif. 

Singer-songwriter FTAKKE, tradt ook wel op als Fabyan Pastel, kreeg in Halle en omstreken bekendheid dankzij zijn drievoudige finaleplaats bij De Zennetoer Rally. FTAKKE greep steeds net naast de eerste plaats, maar er werden belangrijke vriendschappen gesmeed. Zo werd Bram Ghysels, lead zanger van De Manager, FTAKKE fan tot in zijn kleine teen.  En zorgde Dieter Vermeire, bassist van mede-Zennetoer-kandidaat Silent Reason, ervoor dat FTAKKE tegenwoordig als FTAKKE Band de podia afschuimt. 

In 2009 trad Fabyan Pasteleurs voor de eerste keer op als 17-jarige solo zanger-gitarist.  Hij specialiseerde zich in percussiegitaar waarbij hij zijn gitaarkast gebruikt om beats aan te geven.  Zijn storytelling songs gaan over ingebeelde vrienden, een plant als compagnon of een verloren duif.  Zijn gekke gelaatsuitdrukkingen en speciale stemgeluiden (rap, beatbox...) geven alle optredens een originele twist.          
             
Dieter Vermeire kwam er in 2015 bij.  Hij zorgt met zijn 7-snarige bas voor mooie ondertonen, speciale effecten en krachtige solo’s en is een echte aanwinst voor FTAKKE. 
Als de locatie het toelaat wandelt hij meestal, spelend op zijn draadloze bas, door het publiek om hen zo nog meer mee te slepen in het verhaal.

Het zijn 2 unieke talenten, 2 sympathieke gasten perfect op elkaar afgestemd. Humor en originaliteit staan altijd centraal bij hun optredens. Hun muziekstijl is heel toegankelijk voor het grote publiek.

Begin oktober hadden ze de eer het voorprogramma te mogen verzorgen van hun idool Newton Faulkner. Een onvergetelijke avond in de prachtige Rotonde van Le Botanique in Brussel.

Ze steunen ook actief Music for Life van StuBru.  Tussen 1 november en 23 december geven ze gratis living room concerts.  Alle centen verzamelt in de hoed gaan integral naar Villa Samson in AZ Jette.
                                                                                                                          
Voor hun eerste CD kregen Fabyan’s 4 eerste songs een speciale make-over.  De opnames zijn volledig zelf gecomponeerd, ingespeeld, gemasterd, gemixt en eveneens de design van de hoes is van de hand van Fabyan.  Zijn Master diploma in 3D animatie komt hiervoor goed van pas. 

Meer info, songs & foto’s zijn te vinden op vi.be/ftakke
Hun muziek is tevens te beluisteren op https://soundcloud.com/ftakke

Volg hen en Like hen op facebook.com/FTAKKEOFFICIAL
  
Afspraak dus in den Herberg in Buizingen op zaterdag 28 oktober 20u.  

Meer info: 0474 432 830, Christine De Paepe, Manager FTAKKE

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2017
Marc Sluys
Herman Desmet, 2e helft van De Manager
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022

archief