Betwistbaar doelpunt kost S.K. PEPINGEN HALLE een verdiend gelijkspel

Sk_2

Sk_3

Sk_4

Sk_5

Opnieuw was het de thuisploeg S.K.Pepingen Halle die bestolen werd door een scheidsrechterlijke beslissing,  Toen in de 82 ste minuut de bal meer dan twintig centimeter over de doellijn werd weggewerkt door de bezoekende doelman Anthony Degrendel. De lijnrechter stond nochtans goed opgesteld om te zien dat de bal wel degelijk in doel was, maar besliste om het doelpunt toch af te keuren.

De thuisploeg begon nochtans aan een sterke wedstrijd en was tot aan de pauze de beste ploeg op het veld, doch liet het opnieuw talloze kansen liggen tegen een verdedigend R. Harelbeke, derde in de stand.

Na de rust, op minuut 50 kwam, waar iedereen wat bang voor was, Selmani Besart van R.C Harelbeke schoot de bal zijdelings voorbij de thuis doelman Sergei Deweerdt, 0-1 voor de bezoekers. S.K.Pepingen Halle nam opnieuw de touwtjes in handen maar zonder succes, en kreeg opnieuw onverdiend het deksel op hun neus.
Volgende thuiswedstrijd is op 19 november tegen Londerzeel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...