HALLE – Saffoxy band blijft verbazen met nieuwe liedjes.

C21

HALLE – Saffoxy band blijft verbazen met nieuwe liedjes.

Dsc_9993__large_
 
Dsc_3482__large_
 
Dsc_9963__large_
 

De Saffoxy Band blijft verbazen met nieuwe liedjes, en werkt momenteel aan hun eerste full-cd, die eind dit jaar zal uitgebracht worden. Ook de agenda voor optredens is momenteel goed gevuld met privé verjaardagsfeestjes en brunches, waarvan een groot deel in het provinciedomein van Huizingen.

Naast de vele optredens wordt er druk gewerkt aan de eerste cd van de band, die de naam 'Saffoxy Band for friends', diverse liedjes hiervan werden tijdens een uniek Dinner dance soiree voorgesteld aan vrienden, familie en sympathisanten.

Terwijl hun Vlaamse singel 'Jasmijn' het voortreffelijk doet en momenteel gedraaid wordt in meer dan 100 radiostations. Hier komt zeker een Vlaamse versie van met als titel; Ik kom steeds naar je toe, deze Vlaamse versie zal klaar zijn juli 2018 en wordt opgenomen in de Halround studios van Christophe Severs. Jasmijn is het eerste Vlaamse nummer met zangeres Nathalie, tekst en melodie tekst en melodie werden geschreven door Luc Marcelis- arrangementen samen met Freddy Danau en opgenomen in de studio Sanseveria in Herne.

Ook de vorige singel Mad about you blijft een veelgevraagd nummer, de opbrengst van deze singel gaat integraal naar 'Kom op tegen kanker' via you tube 0,10 per view en 0,50 per like.

Naast al deze muzikale waarden blijft de Saffoxy Band zich verder inzetten als ondersteuning en promo en producten uit eigen streek onder het motto ' Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen- in kwaliteit, blijschap, dankbaarheid en het moet smaken naar nog.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief