DEC – Dansstudio HALLE is helemaal klaar voor haar 3de grote dansshow “DANSPIRATION”

C21

DEC – Dansstudio HALLE is helemaal klaar voor haar 3de grote dansshow “DANSPIRATION”

Dec_halle_
De organisatoren samen met enkele sponsors. Foto © Marc Sluys
 

DEC – Dansstudio, olv Emily Cremers, maakt zich weer klaar voor een gloednieuwe dansshow op 22/23/24 Juni 2018 in CC t’Vondel te Halle.
Een dansshow met maar liefst 430 dansers, die in 5 shows het beste van zichzelf zullen geven en zullen schitteren met prachtige choreografieën in verschillende dansstijlen!

Wilt u ook weten waar DANSPIRATION ons naartoe brengt? Dan moet je er zeker bij zijn!!!

Tickets verkrijgbaar op het nummer : 0473/93.47.73

22 Juni ’18 : 19u
23 Juni ’18 : 14u & 19u
24 Juni ’18 : 13u & 17u 

DEC geeft op 22, 23 en 24 Juni haar derde grote dansshow in het Vondel te Halle. Alle 430 leden zullen hier de kans krijgen om het beste van zichzelf te laten zien tijdens onze 5 dansvoorstellingen. We zijn begonnen met 4 shows in het weekend, maar na dag één van onze ticketverkoop bleek alles uitverkocht en hebben we nog een extra show op zondagavond ingelast.

DANSPIRATION. Achter deze titel schuilen de woorden DANS & INSPIRATION/INSPIRATIE.
Dit jaar kruipt Geert Willemyns (gekend als de beste kindervriend, Sinterklaas en de Kerstman & Comedy Club Halle) in de huid van “opa”.
Opa is een oude, bekende boekenschrijver die graag nog een allerlaatste boek wilt schrijven, maar.. zijn inspiratie is weg. Hij moet zijn kleindochter Febe teleurstellen met het feit dat hij geen nieuw verhaaltje meer zal kunnen voorlezen. Febe wil dit niet geloven en is vastberaden en enthousiast om haar lieve opa te helpen. Ze beslist om zelf inspiratie op te toen voor opa’s allerlaatste boek. Ze neemt pen en papier, stopt deze in haar rugzak en trekt erop uit. Febe gaat op zoek naar inspiratie.
Waar precies?! Dat komen jullie zelfs vandaag niet te weten en houden we geheim tot onze show. En of het Febe gaat lukken om haar opa te helpen? Ook dat komen jullie hier vandaag niet te weten. J
Wij houden het lekker spannend en helemaal geheim. We zien jullie graag over 3 weken terug in het Vondel! Het beloofd in ieder geval een fantastische show te worden met 430 gelukkige dansertjes tussen 2,5 en 67 jaar oud    

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2018
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief