Vlaamse kermis in ESSENBEEK Halle

C21

Vlaamse kermis in ESSENBEEK Halle

Img_3086
Vlaamse Kermis Essenbeek op 22 en 23 juni. Foto © Marc Sluys
 

Elf jaar terug kwamen enkele vrienden en vertegenwoordigers van verenigingen uit Essenbeek bij elkaar en tussen pot en pint kwam het idee om in hun Essenbeek opnieuw een Vlaamse Kermis te organiseren. Nu 11 jaar later staan er tal van grote namen op de affiche van de ‘Vlaamse Kermis Essenbeek’.

Ook dit jaar heeft op het Sissenplein, rechtover de kerk van Essenbeek, twee dagen prachtige openluchtactiviteiten plaats voor jong en oud, muziek, sport, volksspelen, rommelmarkt, tentoonstelling, kinderanimatie.....

De feesten beginnen op vrijdag 22 juni om 19u00 met een Kubbtornooi en om 21u00 optreden van Djurdjevaks.

Zaterdag 23 juni start de dag om 5u30 tot 13u00 met een grote rommelmarkt. Er is kinderanimatie met springkastelen, schminken, draaimolen en andere kindvriendelijke attracties. Omdat er ook voetbal wordt gespeeld zal er ook in Essenbeek een groot scherm staan.

Om 16u00 tot 17u00 mogen de kleinsten voor het podium plaats nemen voor de premièreshow van Pipo en Pipette.

Het avondprogramma start om 17 uur  met een optreden van Ghost Rockers, om 18u15 Gerammel en Geboenk, om 19u45 Sergio, om 21u  Hammertime, om 23u40 Soulbrothers en om af te sluiten DJ Set The Love Heroes.

Tijdens de twee feestelijke kermisdagen is er naast drank, broodjes met pensen, braadworsten en spek, cava-bar en 3 soorten hamburgers verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Al de optredens zijn gratis.  Voor meer inlichtingen en inschrijvingen voor de activiteiten kan men terecht op de website www.kermisessenbeek.be  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2018
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief