‘club van renoveerders/club van 10’ in HALLE

C21

‘club van renoveerders/club van 10’ in HALLE

Flyer_benovatiebegeleiding_halle
 

De totale CO2 uitstoot in 2011 voor Halle bedraagt 197.416 ton. De belangrijkste sectoren zijn het particulier en commercieel vervoer (37 %) en de gebouwen/installaties van huishoudens (26 %) en tertiaire sector (21 %). Naast meetbare acties in functie van een CO2-reductie, is het absoluut ook wenselijk (en noodzakelijk) om maatschappelijk draagvlak te creëren. Dit betekent dat zoveel mogelijk burgers en andere partners betrokken worden bij de klimaatacties. Het motto luidt: “Halle(n) in actie voor het klimaat”.
Zo staat het in het Klimaatplan van de stad Halle.
Minder energie verbruiken door energiezuinig  te bouwen en te renoveren is één van de concrete initiatieven in het bereiken van klimaatneutraliteit. Ook u als inwoner kan uw steentje bijdragen. Goede informatie en deskundige begeleiding zijn daarbij erg belangrijk.

Wie denkt aan renovatie van dak, ramen, muur, … of van plan is zonnepanelen te leggen en graag zijn of haar renovatiewensen in een stappenplan en een traject gegoten ziet, komt best zeker naar het  infomoment ‘club van renoveerders/club van 10’ op WOENSDAG 13 JUNI 2018 om 20u (in zaal Joepie, Brouwerijstraat 32, Halle).

Kans op begeleiding en informatie krijg je bijkomend ook via de Klimaatmobiel  die vanaf 18 tot 21 juni 2018 staat op scoutslokalen Biezeweide in Sint-Rochus. In de klimaatmobiel loop je op een zelfgekozen moment (tussen 13 en 18 uur) binnen en kan je individuele plannen of vragen voorleggen aan een deskundige benovatiecoach.

De stad Halle, beweging.net, Pajopower en de Provincie Vlaams-Brabant danken u alvast voor uw steun voor een beter klimaat.

Het Facebook-event van ‘Club van 10’ kan je hier vinden: https://www.facebook.com/events/1702552356524692/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief