Nu maandag 6/8 voor het eerst op de Stroppenconcerten: Schlagers

C21

Nu maandag 6/8 voor het eerst op de Stroppenconcerten: Schlagers

Halle_ploeg_stroppen_18
Stroppenconcerten elke maandag behalve op 14 augustus.
 

Nu maandag 6/8 voor het eerst op de Stroppenconcerten : Schlagers En de week nadien, niet op maandag, wel op DINSDAG 14 augustus!!!

Ma 6/8 - Schlagershowband
Tijdloos, door iedereen gekend en bemind, nostalgisch… Het past allemaal bij wat één van de populairste muziekgenres is van het moment. Wie kent niet de hits als De Marie-Louise, Heb je even voor mij?, Dos cervezas of Eviva Espana? De Schlagershowband brengt het beste van onder meer Laura Lynn, André Hazes en Willy Sommers naar jouw evenement. Ook begeleiden ze alle artiesten. Wat ooit is begonnen als een covergroepje is uitgegroeid tot een professionele concertband met een tiental ervaren muzikanten. Ambiaaance

Di 14/8 - Nouka
Nouka, een gewone coverband? Dan heb je ze nog nooit live on stage gezien! Nouka is een bende ouwe rotten en jonge gozers met een Rock Chick, pur sang achter het stuur! Ze weten als geen ander een feestje in vuur en vlam te zetten, vol enthousiasme en energie. Nouka gaat ALL THE WAY, smeedt stevige hits aan elkaar en garandeert een super party met non-stop live muziek! Deze stomende Rock ’n Rollmachine zal je feestje op zijn grondvesten zal doen daveren! 

Di 14/8 - Paul Michiels (23u)
Op 15 juni blies Paul Michiels 70 kaarsen uit en dat is reden genoeg om een jaar lang feest te vieren. De artiest heeft hiervoor maar liefst 3 verrassingen in petto: een nieuwe CD eind mei, een autobiografie mid juni én een uitgebreide theatertour in het najaar van 2018. De aftrap van het feestjaar gaf Paul met de release van zijn nieuw album “Ageless”. “Ageless” bevat gloednieuw werk van de mooiste soulstem van Vlaanderen, plus een persoonlijk geselecteerd en onmisbaar carrièreoverzicht op 2 extra CDs, inclusief tal van eerder onuitgegeven live hoogtepunten. Paul Michiels…een levende legende....Live in Halle! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief