Stroppenconcerten - Volgende dinsdag Paul Michiels en Nouka

C21

Stroppenconcerten - Volgende dinsdag Paul Michiels en Nouka

Dsc_5889
De Schlagershowband zorgde voor de nodige sfeer. Foto's Rudi Bellemans
 
Dsc_5870
Dsc_5895
Dsc_5899
 
Dsc_5903
 

Er was heel wat volk gisteren op de Stroppenweide in Halle. Voor het eerst werd een avond gevuld met De Schlagershowband. Bussen met fans van het genre waren wel niet komen opdagen maar de band zorgde wel voor een gezellige sfeer. Ze brachten muziek die tijdloos is, door iedereen gekend en bemind, nostalgisch...Het past allemaal bij wat één van de populairste muziekgenres is van het moment. Wat ooit is begonnen als een covergroepje is uitgegroeid tot een professionele concertband met een tiental ervaren muzikanten.

Opgelet volgende maandag is er geen stroppenconcerten.

De activiteiten worden verplaatst naar dinsdag met 2 artiesten op het podium. De concerten beginnen een half uur vroeger en zullen iets later uitlopen.

14 AUGUSTUS 2018 - NOUKA - PAUL MICHIELS

Nouka
Een bende ouwe rotten en jonge gozers met een Rock Chick. Ze weten als geen ander een feestje in vuur en vlam te zetten, vol enthousiasme en energie.

Paul Michiels
Ondertussen 70 geworden maar hij brengt zijn nieuw album, een autobiografie, een concert- en theatertour, hits en ervaring om u tegen te zeggen... een carrière, een levende legende, Live in Halle

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2018
Marc Sluys
Rudi Bellemans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief