FP Halle-Gooik enige ploeg met maximum na 0-3 winst op Malle

C21

FP Halle-Gooik enige ploeg met maximum na 0-3 winst op Malle

Futsal_hg

 FP Halle-Gooik trok naar Malle dat op de openingsspeeldag Antwerpen versloeg. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd in een tot de nok gevulde sporthal. Het publiek kreeg een wedstrijd om duimen en vingers van af te likken met twee topdoelmannen in de hoofdrol. Xuxa redde een onmogelijke bal van de lijn terwijl Meyers de gemaakte goal van Diogo onschadelijk maakte. Na 10 minuten doelmanshow vond Fernandao het welletjes en puntte hij de 0-1 tegen de touwen. Malle wou reageren maar Diogo pakte weergaloos de corner op de slof voor de 0-2! Na de rust ging Malle op zoek naar de aansluitingstreffer. Xuxa bleef stoïcijns kalm en ranselde elke bal uit zijn doelvlak. Hij bediende daarop Dujacquier die in de korte hoek de 0-3 eindstand op het bord zette.

 FP Halle-Gooik is door de verrassende andere uitslagen na 2 wedstrijden de enige ongeslagen leider. Vrijdag wacht de thuiswedstrijd tegen Noorderwijk als opwarmertje voor de Champions League.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Fernandao, Teixeira, Nerinckx, Leo, Adnane, De Bail, Diogo, Patias, Dahbi & Grello

Doelpunten: 0-1 Fernandao, 0-2 Diogo & 0-3 Dujacquier

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2018
Devogeleer Emile
e.p
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief