HALLE – Eerste boomplanting nieuwe Dynastiepark

C21

HALLE – Eerste boomplanting nieuwe Dynastiepark

Dsc_2400_02__large_
 
Dsc_2377_01__large_
 
Dsc_2367_01__large_
 
Dsc_2369_01__large_
 
Dsc_2374__large_
 
Dsc_2388_02__large_
 
Dsc_2415_02__large_
 
Dsc_2420_02__large_
 

 Vrijdag 5 oktober werd onder een stralende zon in aanwezigheid van Burgemeester Dirk Pieters en de bevoegde schepenen de eerste boom geplant van het nieuwe Dynastiepark.

Het nieuwe Dynastiepark is gelegen in de Dynastiewijk van Sint-Rochus, ontwikkeld door Elisa-park, de Halse projectontwikkelaar.

“De volledige financiering, van grondaankoop tot aanleg van het nieuwe openbare park alsook de aanhorende publieke groenparking, wordt gedragen door de private ontwikkelaar Elisa-Park en zal kosteloos overgedragen worden aan de Stad Halle bij oplevering.” onderstreept burgemeester Dirk Pieters.

Eind vorig jaar opende Elisa-Park een nieuwe stijlvolle Carrefour Express winkel aan het nieuw aangelegde Dynastieplein, eveneens medegefinancierd door Elisa-Park.be en een waar succes voor de hele buurt.

Dat Elisa-Park staat voor kwaliteit en service bewijst de succesvolle verkoop. “Wij zijn een kleine lokale ontwikkelaar en gaan resoluut voor kwaliteit. Onze bestaande klanten zijn onze beste ambassadeurs en daar doen we alles voor met ons hele team van Elisa-Park ” aldus William Lerinckx van Elisa-Park.

We hadden de gelegenheid een kijkje te nemen in de model assistentie-woning binnen Residentie Asteria waarvan de opening voorzien is midden volgend jaar en waar inderdaad kosten nog moeite zijn gespaard om voor kwaliteit en service te gaan. Wie een kijkje wil nemen kan aldus ter plaatse terecht.

Op de website www.elisa-park.be en op de facebookpagina kan je meer informatie vinden over dit prachtig woonproject.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief