Nieuwe winkel ‘Nuova Vita’ in HALLE

C21

Nieuwe winkel ‘Nuova Vita’ in HALLE

Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Cathy, Karen en Kiran
 
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Op de openingsreceptie
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / De voorgevel
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Op de openingsreceptie van de winkel
 

Dit weekend ging er een nieuwe winkel open achter de basiliek, Klinkaert 8 in Halle. De 3 dames Karen, Cathy en Kiran heten u van harte welkom in hun winkel met leuke objecten die zij een nieuw leven geven, originele meubeltjes, interieuraccessoires, kunstwerken,… en ontwerpen op maat.

Karen Borremans: “Ik ben nu met Emotions & Style 12 jaar bezig met fotografie en printwerk (ontwerp en uitvoering van bv. flyers, gelegenheidsdrukwerk, posters, affiches, …). Als afgestudeerde binnenhuisarchitecte is de interesse voor interieur altijd blijven hangen. De combinatie van beide was tot nu toe niet haalbaar. Tot ik hoorde dat Cathy, vriendin en IT-er van beroep, de interesse voor fotografie en interieur deelt. Cathy volgde een opleiding interieurstyling en workshops fotografie. De kriebels om hiermee professioneel aan de slag te gaan werden alsmaar groter. Ook Kiran, zij studeerde grafische vormgeving, wilde professioneel met haar creativiteit aan de slag. Dit was dus het uitgelezen moment om voor ons 3 een droom waar te maken. Cathy verzorgt binnen Emotions & style samen met mij de fotoshoots, terwijl Kiran me helpt met de grafische activiteiten.” 

Aangezien de activiteiten voor fotografie voornamelijk op afspraak in de studio aan de Brusselsesteenweg 2 in Halle plaatsvinden, kon de winkel aan de Klinkaert 8 in Halle een nieuwe bestemming krijgen om zo het interieurstukje van de droom een plaats te geven. Op die manier kreeg het pand, maar ook de 3 vriendinnen meteen een ‘nieuw leven’ en werd Nuova Vita geboren.

Met Nuova Vita willen ze:

  • Objecten een nieuwe leven geven. Met bestaande materialen maken we iets nieuws voor uw interieur of als cadeautje.
  • Originele meubeltjes, interieuraccessoires, kunstwerken,… zoeken en aanbieden, zowel nieuw als tweedekans met een vleugje retro. Dit wil ook zeggen dat het aanbod constant wijzigt. Het is dus de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen.  Ken je een kunstenaar/creatieveling die aan de muur wil prijken? Laat het hun weten!
  • Ontwerpen op maat aanbieden, zowel naar particulieren als naar bedrijven. Dit kan gaan van bestickering, behang, … tot het ontwerpen en/of uitvoeren van een volledig interieur.

Je kan bij hun terecht op Klinkaert 8-1500 Halle op:

  • Dinsdag van 10u tot 12u en van 14u tot 18u
  • Woensdag van 14u tot 18u
  • Donderdag van 14u tot 18u
  • Vrijdag van 10u tot 12u en van 14u tot 18u
  • Zaterdag doorlopend van 10u tot 18u.

Meer info op Facebook, Instagram en email: nuovavitahalle@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief