FP Halle-Gooik zorgt voor 24 op 24 na 0-6 winst op Roselies

Futsal_hg

FP Halle-Gooik trok drie dagen voor de afreis naar Litouwen naar My Cars Roselies, dat in zijn vorige thuismatch nog de maat nam van FT Antwerpen.

De eerste helft was zeer onderhoudend met een steriele druk van Halle-Gooik maar gewezen nationale Doelman Morant toonde dat hij nog steeds van wanten weet. Hij moest zich slechts één maal gewonnen geven op een schot van Grello.

Na de rust kan Roselies de steriele druk niet meer belopen en loopt Halle-Gooik verder uit. Eerst Grello op aangeven van Patias, een minuutje later zijn de rollen omgekeerd en mag Patias zijn wekelijks doelpunt meepikken. Halle-Gooik loopt verder uit via topschutter Diogo en de geniale actie van Gonzalo. Adnane zet tot slot de 0-6 eindcijfers op het bord.

Nu kunnen we volop vooruit kijken naar de Uefa Futsal Champions League Elite Round van deze week. Meer info hierover volgt.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Gonzalo, Teixeira, Nerinckx, Leo, Diogo, Patias, Dahbi, Fernandao & Grello

Doelpunten: 0-1 Grello, 0-2 Grello, 0-3 Patias, 0-4 Diogo, 0-5 Gonzalo & 0-6 Adnane