HALLE - Het Lindegroen nodigt uit voor de vierde editie van Lindegroen Feest

C21

HALLE - Het Lindegroen nodigt uit voor de vierde editie van Lindegroen Feest

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
 

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2018 nodigen de vrienden van het Lindegroen je uit voor hun 4de feestweekend. Sinds hun oprichting in 2015 wil de vrijwilligersorganisatie te Buizingen de zaal wekelijks open stellen voor allerhande sociale activiteiten. Tijdens hun feestweekend, Lindegroen Feest, kunnen jong en oud deelnemen aan diverse activiteiten.

Op vrijdagavond 23 november 2018 kan je de zelfgemaakte producten van de lokale standhouders komen ontdekken op de 3de Artisanale markt. De vorige edities waren een groot succes door de verscheidenheid aan producten en ambachten. Ook deze keer staan de standhouders te popelen om iedereen hun handgemaakte creaties te kunnen tonen. De vrienden van het Lindegroen voorzien ook een hapje en een drankje. De markt opent vanaf 19u.

Op zaterdag 24 november gaat dan het ondertussen befaamde Lindegroen danst door!  Om 15u zijn de kleinsten vanaf 5 jaar welkom voor een goochelshow met Mikki Moon en Kristof Limbo. Toegangsprijs is 3 euro inclusief een lekkere pannenkoek!

Later op de avond, om 21u, wordt het feest ingezet door de Vlaamse rockers, The Mighty Moustaches. Deze heren staan bekend om de zaal in vuur en vlam te zetten en dit zal bij deze thuismatch geen enkel probleem zijn! Nadien is het tijd voor de headliner, Silicon Carne. Deze coverband uit Elewijt, met meer dan 15 jaar ervaring, laat alle muzikale genres de revue passeren en staat garant voor een onvervalst feestje. Ze zijn niet voor niets een vaste waarde op de Gentse Feesten en willen dit graag bevestigen in het Lindegroen.

Meer info vind je op de website van Het Lindegroen, www.hetlindegroen.be. Hier kan je ook je kaarten reserveren voor zowel de goochelshow als de avondoptredens. Dit alles vindt plaats in Het Lindegroen, Degelaenstraat 1, 1501 Buizingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief