HALLE – Halse Dansmariekes nodigen iedereen uit op hun tweede Novemberfest

C21

HALLE – Halse Dansmariekes nodigen iedereen uit op hun tweede Novemberfest

Dsc_1377_01__large_
 
Novemberfest_2018
 

 Na het groot succes verleden jaar hebben de Halse Dansmariekes besloten om dit Oberbayerenfeest ook dit jaar te organiseren. Op 24 november wordt de zaal De Kring in Lembeek opnieuw omgebouwd tot een echte 'Bierhauser' met Duits bier en gerechten.  Voor de gepaste ambiancemuziek wordt ook dit jaar een beroep gedaan op het muzikale trio 'Die Gipfelfreunde' uit Limburg samen met SDL Events.

Een avond gebaseerd op Duitse gezelligheid, pullen bier, schone Heidi's en Duitse lekkernijen is zeker iets wat je niet wil missen.

Wie die avond in zijn mooiste Lederhose of Dirdl komt maakt kans op een mooie prijs geschonken door Den Bloemenhoek ( af te halen bij Den Bloemenhoek), kom je met vrienden reserveer en schrijf je in voor de langste tafel dan maak je kans op een uniek T shirt.

Wie er bij wil zijn op 24 november, niet langer treuzelen want de laatste kaartjes in voorverkoop gaan vlot de deur uit.

Kaartjes in voorverkoop kosten 10 euro ( te bestellen op Novemberfest24@gmail.com en verkrijgbaar in Den Bloemenhoek te Lembeek ) aan de kassa is dat 12 euro . De deuren gaan open om 20u00 en de aanvang van de tweede editie van het Novemberfest is om 21u00.

Novemberfest 24 november 2018, zaal De Kring in Lembeek vanaf 20u00”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief