Kerstman bezoekt Chiro HALLE

C21

Kerstman bezoekt Chiro HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
 

Op zondag 16 december brengt de Kerstman een bezoek aan de chirolokalen van Chiro Halle. De Chiro was de laatste maanden slachtoffer van inbraak, diefstal en vandalisme. Samen met de Kerstman wil de vzw Lok’Halle geld inzamelen om de lokalen grondig te verbeteren en te beveiligen. Kom dus op 16 december vanaf 16u naar de chiro-lokalen van Chiro Halle op het jeugdcentrum stroppen en dompel u onder in een bad van gezelligheid, glühwein, chocomelk en liefde rond een kampvuur.

Eet een wafel, speel een gezelschapsspel, krijg cadeautjes en ga naar huis met een lach op uw gezicht. Zij organiseren ook allerhande gezellige randactiviteiten. En als klap op de vuurpijl komt de Kerstman langs met zijn slede, hij zal met iedereen praten en wilt met alle brave kindjes op de foto. Kan je die dag niet langskomen en wil je de chiro steunen dan kan je nog altijd Cava bestellen www.chirohalle.be.

Nog niet overtuigd? Al de inkomsten gaan naar de vzw Lok'Halle, de vzw die ervoor zal zorgen dat onze lokalen en de omliggende terreinen nog leuker zijn voor ons, onze leden en de buurt. Iedereen welkom!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief