FP Halle-Gooik naar kwartfinale beker van België na 3-18 winst op Beverlo

C21

Futsal_hg

FP Halle-Gooik trok naar Beverlo, leider in tweede klasse en sinds 1 jaar ongeslagen. De fileperikelen rond Leuven zorgden ervoor dat onze jongens pas 20 minuten voor de wedstrijd aankwamen in Beverlo na een busrit van 3 uur.

De lokale club weigerde het startuur op vraag van de scheids met een kwartier aan te passen. Beverlo opende scherp en kwam langs een ingestudeerd nummer op 1-0, Grello zorgde dadelijk voor de gelijkmaker en dat bleek later niet zijn enige doelpunt te zijn. Beverlo kwam een tweede maal op voorsprong na een owngoal van Adnane maar dan vond de landskampioen het welletjes. Het ging in 10 minuten van 2-1 naar 2-10 na 5 goals van uitblinker Grello, 2 van Gonzalo en Leo. Na de rust was het Gonzalo die de hoofdrol opeiste, hij scoorde samen met Grello 6 doelpunten. Diogo & Leitao dikten verder aan. Het mooiste moment was er voor de net 16 jaar geworden Arno Vanden Berghe. Na onze jeugdreeksen te hebben doorlopen mocht hij van coach Fuentes debuteren en hoe, hij scoorde de 3-17, meteen de allerjongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de club. Halle-Gooik liet geen spaander van de ongeslagen leider in tweede nationale over en kwalificeert zich voor de kwartfinale van de beker van België na een 3-18 winst in en tegen Beverlo.

Doelpunten: 1-0, 1-1 Grello, 2-1, 2-2 Leo, 2-3 Ibi, 2-4 Gonzalo, 2-5 Grello, 2-6 Leo, 2-7 Grello, 2-8 Grello, 2-9 Gonzalo, 2-10 Grello, 2-11 Gonzalo, 2-12 Gonzalo, 2-13 Grello, 2-14 Gonzalo, 2-15 Diogo, 2-16 Gonzalo, 3-16, 3-17 Vanden Berghe & 3-18 Leitao.

Voor de kwartfinale trekken onze jongens naar Hasselt voor een absolute topmatch, gepland op 4 Januari.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...