Henriette Teurlings houdt een reünie met oud-GIDSEN in HALLE

C21

Henriette Teurlings houdt een reünie met oud-GIDSEN in HALLE

Img_3405
Een seintje kan op henriette.teurlings@telenet.be. Foto © Marc Sluys
 

 Heriette Teurlings loopt al lang met het idee rond om iedereen samen te brengen. Ze wil iedereen ontmoeten op woensdag 16 januari 2019 om 14uin de cafetaria van het Woonzorgcentrum Sint-Augustinus, Mgr. Senciestraat 4 te Halle.

“Dikwijls ontmoet ik in de stad iemand die mij toeroept  “hé, dag Kapi”, of ook nog “dag Jetje, hoe gaat het ermee ?” En zo is bij mij stilaan het plan gerijpt om een reünie te organiseren met de oud-gidsen die ik als groepsleidster begeleid heb. Het is een lang gekoesterde droom van mij en die is ondertussen zeer concreet geworden. Ik wil graag iedereen ontmoeten op woensdag 16 januari 2019 om 14uin de cafetaria van het Woonzorgcentrum Sint-Augustinus, Mgr. Senciestraat 4 te Halle. Ik vraag hen wel mij op voorhand een seintje te geven (dit is nodig voor de organisatie) en dit ten laatste vóór 4 januari 2019.

Misschien denk jij nog aan andere oud-gidsen, uit die goeie ouwe tijd. Die mag je ook contacteren, want ik heb niet alle mailadressen.  Zij zijn natuurlijk ook welkom. Hebben jullie nog toffe foto’s van kampen, feestjes of uitstappen?  Breng die maar gerust mee, zo kunnen we er allemaal nog eens van genieten.  Ik zal op mijn beurt ook foto’s meebrengen uit de “jaren stillekes”. En wie is er in het bezit van onze logboeken ? Ook meebrengen natuurlijk! Ik kijk er echt naar uit om jullie allemaal terug te zien.”, vertelt Jetje. Een seintje kan op henriette.teurlings@telenet.beof via 02 356 50 31 0479 66 33 36

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2018
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief