Nieuwe ophaalkalender voor afval binnenkort in de bus in HALLE

C21

Nieuwe ophaalkalender voor afval binnenkort in de bus in HALLE

Fostplus_kal_2018-halle_34-nl-1
 

Het einde van het jaar is in zicht. Binnenkort worden de nieuwe ophaalkalenders voor afval opnieuw verdeeld. Je mag de nieuwe kalender in jouw brievenbus verwachten tijdens de tweede helft van december.

De afvalinzameling en de frequentie van inzamelingen van de verschillende fracties blijven ongewijzigd in 2019.

 

We geven je nog graag enkele tips mee:

·         Zet je vuilnis de dag voor ophaling vanaf 18 uur buiten of uiterlijk om 6.30 uur de dag van de ophaling.

·         Werd je afvalzak niet meegenomen? Kijk dan eerst even na of hij niet te zwaar was (max. 15 kg!) en goed zichtbaar opgesteld stond. Is dit allemaal in orde neem dan contact op met Intradura op het nummer 02 334 17 40 of mail naar info@intradura.be.

·         Bij achtergebleven PMD-zakken controleer je of er geen rode STOP-sticker werd aangebracht. Is dit het geval, haal het afval dat niet in de PMD-zak hoort eruit en biedt je zak opnieuw aan bij volgende ophaling.

 

Op de ophaalkalender vind je ook nuttige tips over wat wel en niet bij de verschillende afvalfracties mag, de openingsuren en sluitingsdagen van het recyclagepark, de contactgegevens van het kringloopcentrum, … .

 

Heb je eind december nog geen kalender ontvangen, kom er dan gerust één ophalen aan de infobalie van het stadhuis of neem contact op met de dienst openbaar domein | T 02 365 95 10 | milieu@halle.be.

 

Download de Recylce-app

Met de Recycle! app voor je tablet of smartphone kan je eenvoudig de afvalkalender raadplegen. De ophaaldata kan je ook toevoegen aan je persoonlijke agenda; Je kan de app downloaden via www.ophaalkalender.be.

 

Info: openbaar domein | milieu@halle.be | T 02 365 95 34

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief