HALLE – Paasvakantie in De Varkenssnuit

C21

HALLE – Paasvakantie in De Varkenssnuit

Varkenssnuit
 

Ook de buitenschoolse kinderopvang De Varkenssnuit opent deze paasvakantie elke dag zijn deuren. En er staan ook nu weer tal van leuke activiteiten op de Varkenssnuitkalender.  

Alle kinderen die school lopen in de kleuter- of lagere school zijn welkom van maandag 8 tot en met vrijdag 19 april 2019 van 7u tot 19u. De begeleiders maakten alvast werk van een boeiend programma. Veel willen ze er nog niet over kwijt, maar de thema’s ‘Faun en Floor’ en ‘Choco la mousse’ zijn de rode draad doorheen de activiteitenkalender. Zo genieten de allerkleinsten er van allerlei dierenverhaaltjes,  gaan ze op ontdekkingstocht doorheen de tuin of gooien ze zich in de strijd voor een spannende chocoladezoektocht. Voor de oudere kapoenen staan er onder meer een quiz, een poppenkast, een kookworkshop, een bewegingsverhaal en tal van andere leuke activiteiten op het programma.

Opgelet! Vooraf inschrijven is noodzakelijk. In principe krijgt iedereen een inschrijvingsformulier via de school. Heb je dit niet gekregen of wens je verdere inlichtingen, neem dan contact op met BKO De Varkenssnuit.

Info: BKO De Varkenssnuit | bko@halle.be | Kristel De Smet T 0472 38 67 18 of  An Van Aelbroeck T 0472 71 85 41 | www.halle.be.


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief