Door de stadsapp HALLE staat je afval altijd tijdig buiten!

C21

Door de stadsapp HALLE staat je afval altijd tijdig buiten!

Logo_halle_

Zie je soms huisvuilwagens voorbij rijden, terwijl jouw papier en karton of PMD-zak nog binnen staan? Of onderweg naar het werk ook al eens tot de vaststelling gekomen dat alle buren hun afval netjes hebben klaargezet…. behalve jij? Het overkomt ons allemaal wel eens. Maar dankzij onze stadsapp behoren die problemen definitief tot het verleden.

 

De stadsapp van Halle heeft er een nieuwe, handige functionaliteit bij gekregen: de afvalkalender! Deze is steeds up-to-date en wie wil, krijgt van de stadsapp de avond voor de inzameling een herinnering op zijn smart- of Iphone. Ook als afvalbeheerder Intradura door omstandigheden niet kan uitrijden of het containerpark onverwachts gesloten is, verneem je het als eerste via onze stadsapp.

 

Waarvoor wordt onze stadsapp nog gebruikt?

Onze gratis stadsapp brengt alle handelaars, inwoners, verenigingen, zorgverstrekkers en de stadsdiensten samen in één communicatieplatform. Deze applicatie is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en biedt tal van mogelijkheden.

Via onze stadsapp ontvang je alle stadsnieuwtjes. Je bent altijd op de hoogte van wegenwerken die op til zijn, de laatste vacatures of de leukste events. Voorts geniet je er van allerlei promoties en wedstrijden van de handelaars en horecazaken die je vooraf geselecteerd hebt. De app is ook zeer populair omwille van onze activiteitenkalender ‘Uit in Halle’. De evenementen die je zeker niet wil missen, plaats je met vingerknip meteen in jouw persoonlijke Iphone- of smartagenda

Je vindt de Halle-stadsapp in de Google en de App Store. Downloaden kan ook via deze links

ü  Google Store (Android 4.1 of hoger): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobicage.rogerthat.be.halle

ü  App Store (iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel ook met iphone, ipad en iPod touch): https://itunes.apple.com/be/app/halle-onze-stad-app/id1367959876?l=nl&mt=8

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief