HALLE -Bushalte Witte Roos wordt aangepakt

C21

HALLE -Bushalte Witte Roos wordt aangepakt

Schermafbeelding_2019-12-05_om_17_11_58
Bushalte Witter Roos Lembeek krijgt heraanleg ©Wegen en Verkeer Vlaanderen
 

Op woensdag 15 januari start Wegen en Verkeer met werken op de Edingsesteenweg (N7) in Halle, ter hoogte van de op- en afritten van de A8. Wegen en Verkeer voert aanpassingen door aan de bushalte ‘Witte Roos’ in de richting van Sint-Pieters-Leeuw. De werken duren ongeveer 2 weken. Het autoverkeer blijft mogelijk over twee versmalde rijstroken.

 Vernieuwen bushalte ‘Witte Roos’

 De bushalte ‘Witte Roos’ langs de Edingsesteenweg (N7) in de richting van Sint-Pieters-Leeuw wordt opgeknapt. In opdracht van Wegen en Verkeer legt een aannemer een verhoogd busperron aan. Ook het fietspad wordt heraangelegd. In de toekomst komt het fietspad achter de bushalte te liggen. De bus zal ook na de werken halteren in een haltehaven, zoals nu het geval is.

 Verkeer op N7 blijft steeds mogelijk

 Volgens de huidige planning duren de werken ongeveer twee weken. Dit kan nog wijzigen omwille van slechte weersomstandigheden. Tijdens de werken zal er beperkte hinder zijn voor het verkeer. Autoverkeer blijft steeds mogelijk in beide richtingen door middel van twee versmalde rijstroken. Voor fietsers en voetgangers wordt een doorgang gemaakt door middel van bakens.

 Deze informatie kan je nog eens nalezen op www.wegenenverkeer.be/halle

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief