Zilveren en bronzen plak voor team "TRAINBREIN" Don Bosco HALLE tijdens de Belgische finale van de "Europese Statistiek Olympiade"

Zilveren en bronzen plak voor team "TRAINBREIN" Don Bosco HALLE tijdens de Belgische finale van de "Europese Statistiek Olympiade"

Foto_europeses_statistiek_olympiade
 

Dit schooljaar namen een vier teams van Don Bosco Halle deel aan de "Europese Statistiek Olympiade". Twee teams van 6 TIW behoorden tot de 20 teams die de tweede ronde van de Belgische "Europese Statistiek Olympiade" behaalden.

Het team 'TRAINBREIN" (= Jules Antoine Bodson, Bouwe Van de Auwera & Sam Gronheid) namen deel aan de Belgische finale en presteerden heel sterk.

Zes teams (van de oorspronkelijk 289 teams) waren nog in de running voor een ticket voor de Europese finale van de "Europese Statistiek Olympiade".

 

Het team "TRAINBREIN" heeft de tweede plaats behaald tijdens de Belgische finale van Europese Statistiek Olympiade in de categorie "publieksprijs"! 

 

Het team "TRAINBREIN" heeft ook de derde plaats behaald tijdens de Belgische finale van Europese Statistiek Olympiade in de categorie "vakjury"!

Zilveren en bronzen medailles, de ontgoocheling overheerst momenteel maar ook de fierheid voor de prestatie van onze leerlingen.

 

"Een fantastisch avontuur dat startte in september 2020 kent zo een fantastische apotheose.

Volgend schooljaar nemen we terug deel en gaan we voor de gouden plak in alle categorieën"zegt wiskunde Leerkracht Tom Amijs. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief