Carbomat HALLE kiest voor nieuwe huisstijl en breidt uit

C21

Carbomat HALLE kiest voor nieuwe huisstijl en breidt uit

Schermafbeelding_2021-11-15_om_16
 
99e583a3-d779-78b9-4333-9e7226d618db
 

Carbomat Group, de groothandelaar voor professionals in elektrische installaties, verlichting, laadoplossingen en duurzame energie, investeert in een duurzame toekomst.   Daarbij trekt de groothandelaar voluit de kaart van interne automatisatie en eMobility. Verder opent Carbomat Group een nieuw filiaal in Spanje. Al die boeiende innovaties worden gevierd met een nieuwe website en nieuw logo. Een nieuwe huisstijl ziet het licht Bezoekers van carbomat.be zullen merken dat Carbomat voor een nieuwe huisstijl kiest, met een gloednieuw logo.
Het nieuwe logo, dat fris, gestroomlijnd en duidelijk oogt, wijst erop dat Carbomat voluit het pad van de innovatie kiest. Omdat Carbomat zich nog steeds blijft inzetten volgens de vertrouwde waarden die z’n partners kennen, blijven de kleuren van het oude logo behouden. Je herkent in de aan/uitknop overigens ook de C en G van Carbomat Group.  
 “Ons logo benadrukt onze rechttoe-rechtaan-aanpak tegenover onze klanten”, geeft CEO  Eddy Mespreuve mee. “Een heldere dienstverlening is waar we al jaren voor gekend zijn, en nog meer op willen inzetten.” Carbomat Group breidt uit met een filiaal in Spanje Met een nieuwe vestiging in Spanje wil Carbomat z’n dienstverlening nog verbeteren voor buitenlandse partners. Zo zorgt de Spaanse vestiging voor een snellere levering aan Spaanse klanten, en zorgen kortere leverafstanden voor een lagere ecologische voetafdruk.  
De toekomst is eMobiel, met laadpalen en laadstations  Carbomat Group draagt duurzaamheid een warm – groen – hart toe. Daarom zet de groothandelaar nu nóg meer in op duurzame eMobility, met het aanbod van laadpalen en laadstations voor alle toepassingen. Zo hoopt Carbomat z’n steentje bij te dragen aan een future-proof mobiliteit.    
Binnen de Benelux is Carbomat overigens exclusieve verdeler van hét topmerk binnen de laadpalen, Wallbox. Ook biedt Carbomat Group eigen laadpalen aan, met de naam Emfree. Nieuwe collega’s: robots! Carbomat mag bovenop alle investeringen ook nieuwe collega’s verwelkomen - al zal de welkomstreceptie eerder uit een glaasje olie bestaan. De nieuwe medewerkers zijn namelijk Automated Guided Vehicles: gerobotiseerde ‘magazijniers’ die de (menselijke) collega’s bijstaan bij het zoeken en halen van juiste bestellingen uit de rekken.    
Met de ‘goods-to-man’-robots wil Carbomat z’n klanten een nóg vlottere en correctere levering garanderen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 10 jan 2022

archief