Schouts Akabe houdt op 15 oktober een vriendjesdag in HALLE

C21

Schouts Akabe houdt op 15 oktober een vriendjesdag in HALLE

Img_8429
 
Img_8423
 

 De Akabe startte intussen aan haar vierde werkingsjaar. In 2019 startten enkele enthousiastelingen deze jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met een beperking op, na verschillende ervaringen in andere jeugdbewegingen en het speelplein van Halle. Elk kind of elke jongere heeft het recht om te spelen. Wanneer het voor iemand moeilijk is om naar een reguliere jeugdbeweging te gaan, kunnen ze dan ook bij ons terecht. Inmiddels vonden reeds een 20-tal leden hun weg naar de Akabe.

De enthousiaste leidingsploeg zorgt elke derde zaterdag van de maand voor leuke activiteiten aan de lokalen van speelplein Joepie te Halle. Telkens kunnen de kinderen hier drie uur lang terecht om zich uit te leven en plezier te maken met elkaar.

Tijdens de eerste twee werkingsjaren kwam Covid-19 enkele keren roet in het eten strooien. Het afgelopen jaar konden we wel wat activiteiten organiseren om geld in de kassa te brengen om op daguitstap te kunnen gaan. Zo verkochten we met Halloween lekkere spinnensoep en met Pasen was onze wafel -en paaseitjesverkoop een groot succes. In juni 2022 gingen we dan voor de eerste keer op daguitstap: een onvergetelijke dag voor onze leden.

Tijdens het komende Akabe jaar staan er opnieuw enkele activiteiten op onze planning. Zo gaan we de reeds gekende activiteiten herhalen en gaan we ook op weekend met onze leden.

 

Op 15 oktober 2022 is er ook onze vriendjesdag waarop zowel onze leiding als onze leden iemand mogen meebrengen om kennis te maken met onze werking.

We hopen dat we hierdoor nog meer mensen laten kennismaken met onze werking; en wie weet vinden we zo wel nieuwe leden of nieuwe leiding om de speelervaring nog completer te maken!

We merken gelukkig dat de Akabe niet meer zo onbekend is in de buurt, maar nodigen jullie toch graag uit op onze vriendjesdag op 15 oktober tussen 16u en 17u aan de lokalen van speelplein Joepie (Brouwerijstraat 32,1500 Halle). 

Hartelijk welkom om even te komen luisteren naar de werking van onze Akabe en te genieten van een heerlijke tas soep.

Alvast bedankt voor de belangstelling,

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 nov 2023
Marc Sluys | 30 nov 2023

archief