Nieuwe kledingzaak Lyss opent de deuren achter de basiliek in HALLE

C21

Nieuwe kledingzaak Lyss opent de deuren achter de basiliek in HALLE

Scherm__afbeelding_2024-02-26_om_07
 
Halle is vanaf 1 maart 2024, een dameskledingzaak rijker: Lyss.
In deze gloednieuwe boetiek achter de basiliek, kunnen dames terecht voor een zeer zorgvuldig uitgekozen merkenselectie van voornamelijk Belgische, Nederlandse, Franse en Scandinavische merken. Een uniek aanbod in Halle, zowel wat kledij als juweeltjes betreft. Door het zorgvuldig en gepersonaliseerd advies, wil uitbaatster Leen vrouwen inspireren en aanmoedigen om hun eigen stijl te ontdekken. Lyss, wat Deens is voor “licht”, biedt een plek waar elke vrouw een moment van rust kan vinden, even helemaal op zichzelf kan focussen en weer stralend naar buiten kan stappen. 
 
Lyss - Love YourSelf 
Voor Leen Struelens, zelf geboren en getogen in Halle, is de start van Lyss een droom die waarheid wordt. “Wat al jaren een sluimerende droom was, werd twee jaar geleden plots heel concreet toen ik samen met mijn partner het pand van de mannenzaak Headline kon kopen. De droom was er al lang en veel plannen later kunnen we, na 2 jaar, eindelijk onze eerste klanten ontvangen. We kijken er enorm naar uit om iedereen kennis te laten maken met Lyss”. 
 
Bij Lyss draait het om zelfliefde en durven stralen. De naam betekent niet voor niks “licht” in het Deens. Leen verduidelijkt: “De reden waarom ik voor deze naam koos, gaat eigenlijk terug naar mijn opleiding en werkervaring: ik ben psychologe van opleiding en heb in mijn loopbaan veel job coachings gedaan. Tijdens zo’n traject komt er vaak een soort van doorbraak-moment, waarop je ziet dat er bijna letterlijk licht uit de ogen van mensen straalt. Op zo’n moment zie je dat ze echt dicht bij zichzelf komen en durven stralen. Mijn ambitie is om dit ook met kleding en accessoires te kunnen doen. “Love YourSelf” wordt de rode draad in het Lyss-verhaal: op de deur zal bijvoorbeeld een sticker staan met opschrift ‘If you have the ability to love, love yourself first’”. 
 
Merken in uiteenlopende stijlen: voor elk wat wils
Om vrouwen van alle leeftijden een breed aanbod te kunnen bieden, koos Leen bewust voor uiteenlopende stijlen. Bij Lyss kan je terecht voor merken als Circle of Trust, Les Soeurs, Co’Couture, Love@Me, Masté, YAS en La Petite Etoile. Dat is niet enkel kledij; er zal ook een mooie collectie aan juwelen en zonnebrillen terug te vinden zijn. Stuk voor stuk zijn het merken die uniek zijn qua aanbod in Halle. “Er zijn in Halle al enkele heel leuke kledingzaken. Mijn ambitie is om vooral aanvullend te zijn op wat er al is met de collecties die ik aanbied. Samen met de andere handelaars kunnen we ervoor zorgen dat vrouwen Halle als een echte shoppingstad kunnen blijven zien en met plezier terugkomen naar onze mooie stad”.
 
Een plek met een mooie ziel 
De plaats waar Lyss op 1 maart de deuren opent ligt in de schaduw van de basiliek, naast het oude postgebouw, en was vroeger gekend als “Headline”. “Toen we de winkel bezochten, voelden we al heel snel dat dit een heel speciale plek is in Halle. Op deze plek werd meer dan 30 jaar een mannen kledingzaak uitgebaat, die elke Hallenaar kent. We voerden enkele grondige verbouwingen uit om het pand helemaal op te frissen. Het is een hele eer om op die plaats, ons eigen concept neer te zetten”, aldus Leen.
 
Feestelijk openingsweekend
Om uitgebreid iedereen te kunnen verwelkomen, werd voor een feestweekend gekozen. Op vrijdag 1 maart gaan de deuren voor het eerst open om 10u, en volgt er meteen een laatavondopening tot 20u. Doorheen het weekend zal er een hapje en drankje voorzien zijn en kunnen klanten kennis maken met de winkel en de collecties. 
 
Praktisch
• Instagram : @lyss_by_leen 
• Website : www.lyssbyleen.be 
• Adres: Kardinaal Cardijnstraat 14 - 1500 Halle
• Openingsuren : dinsdag tem zaterdag : 10u-18u (open elke eerste zondag van de maand) 
o Vanaf april mogelijkheid om op donderdagavond een Lyss-night te boeken. Dat is een private shopping voor 5-10 dames die de winkel voor één avond helemaal voor zich krijgen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief