Rode Kruis Halle bruist Pleisterverkoop

C21

Rode Kruis Halle bruist Pleisterverkoop

Scherm__afbeelding_2024-03-30_om_14
 
Na meer dan 60 jaar stickers verkopen, gooide Rode Kruis-Vlaanderen het in 2023 over een andere boeg. Duizenden vrijwilligers brachten toen voor het eerst pleisters aan de man. Met succes: er werden bijna 400.000 pleisters verkocht, goed voor een opbrengst van zo’n 4 miljoen euro.
Met een nieuwe ambassadeur, hoopt Rode Kruis-Vlaanderen het in 2024 minstens even goed te doen. De Rode Kruispleisters zullen van donderdag 18 april tot en met donderdag 2 mei 2024 te koop zijn over heel Vlaanderen. Niemand minder dan zangeres Camille Dhont zal - in de vorm van haar populaire stripfiguur - op de verpakking van de pleisters prijken.
Zoals steeds zullen ook de Rode Kruisvrijwilligers  Halle  ze op de traditionele plaatsen verkopen, van kruispunten over parkings, tot warenhuizen en shopping centra.
Maar buiten deze plaatsen organiseert Afdeling Halle hun 2de event-dag op de Grote Markt te Halle onder het motto “Rode Kruis-Halle bruist….”
Radio Victoria start vanaf 9 u tot 17u met een live uitzending vanop de Grote Markt te Halle Tijdens deze uitzending zijn er optredens voorzien van o.a.  Benny Michiels, Prins John, Prins Wouter, Prins Belleman & Bellevraa, De Decibells  en Yves Segers.
 
Met het geld uit de vorige editie werd een nieuwe interventie / groot-materiaalwagen aangekocht. Deze word op dit ogenblik verder uitgebouwd en zal ingezet worden om groot materiaal en hulpverleners te vervoeren naar rampgebieden, evenementen en dergelijke. 
 
Het geld dat dit jaar word verzameld zal gebruikt worden voor deze uitbouw.
De pleisters en gadgets zullen net als vorig jaar aangeboden worden aan 10 euro.
Wij willen ook de Stad Halle bedanken voor hun medewerking aan dit event.
 
    
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief