Ontdek duurzame energie en innovatie op het Solar Fiesta opendeurweekend van EMSOLAR

C21

Ontdek duurzame energie en innovatie op het Solar Fiesta opendeurweekend van EMSOLAR

Energiedak__2_
 

Op 27 en 28 april wordt Bellingen een bruisend centrum van duurzame energie en innovatie tijdens het Solar Fiesta opendeurweekend van EMSOLAR. Dit tweedaagse evenement biedt enkele blikvangers: dakvervangende zonnepanelen als energiedak en een primeur in de streek: betaalbare windenergie voor thuis. 

Bezoekers aan het Solar Fiesta vinden er heel wat inspiratie over duurzame energie en manieren om hun energiekosten te verlagen. EMSOLAR nodigde enkele fabrikanten uit om hun nieuwe technieken te belichten. 
De nieuwe geïntegreerde zonnesystemen van Wienerberger vormen een elegante, esthetische oplossing voor het dak, zowel voor een nieuwbouw als voor dakrenovaties. Het Wevolt energiedak van Wienerberger omvat twee oplossingen: een volledig dakvervangend zonneysteem en zonnepannen: zonnepanelen die worden weggewerkt in keramische dakpannen en zo een rustig beeld creëren. 
De Aeroleaf™ is een verticale mini-windturbine die dag en nacht een perfecte aanvulling biedt op zonne-energie. De Aeroleaf is geruisloos, diervriendelijk en kan alle windtypes aan. 
Naast deze nieuwigheden kunnen bezoekers ook diverse mogelijkheden in zonwering verkennen, van luifels tot glasoases. Het EMSOLAR team staat klaar om hen te adviseren over de juiste keuzes voor duurzame oplossingen thuis. Naast de nieuwigheden krijgen ze ook alle info over andere duurzame technieken, zoals het installeren van een warmtepomp, airco, en veel meer. 
Aan dit evenement nemen ook enkele partners van EMSOLAR deel: garage Ollivier zorgt voor een exclusieve Aston Martin en 3 nieuwe elektrische voertuigen, Tuincentrum Van Diest zorgt voor showcooking op de Ofyr en ook Bikelife stelt zijn nieuwste fietsen voor. 
Mis dit inspirerende weekend niet en sluit je aan bij de Solar Fiesta om de toekomst van energie te verkennen!
Concreet: 
• EMSOLAR
• Hondzochtstraat 2A, Bellingen
• 27 en 28 april, van 10 tot 18 u. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief