ROOSDAAL - KAV-PAMEL mag 60 kaarsjes uitblazen

C21

ROOSDAAL - KAV-PAMEL mag 60 kaarsjes uitblazen

Hln
 
Img_7117
 
Img_7122
 
Img_7124
 

Voor de viering van hun zestigjarig bestaan was het feest, groot feest. Het was de voorzitster, Nadine Jacobs, die in haar toespraak al de waarden, en de grootte evolutie schetste wat deze KAV - afdeling al doormaakte sinds haar bestaan. Gedurende deze zestig jaar zien we dat een aantal sterke vrouwen het voortouw genomen hebben om van KAV Pamel een bloeiende afdeling te maken die op dit ogenblik zelfs uitgegroeid is tot een 200 tal leden.

Het was de behoefte van de werkende vrouw om zich in een christelijke geest te ontwikkelen, doch zij moest vele jaren ijveren voor die plaats als vrouw in deze maatschappij te kunnen bestendigen. Anno 2008 is onze samenleving ruimer dan Vlaanderen, zelfs veel ruimer dan Europa. Elke vrouw moet de kans krijgen anderen te ontmoeten en zich verder kunnen ontplooien.
Voorzitster Nadine Jacobs bedankte al haar voorgangers en ook de bestuursleden, kernleden en alle andere medewerkers die een steentje bijdragen om deze KAV afdeling levendig te houden.
Na het officiële gedeelte, werd het feest op gang geschoten, en lieten deze “sterke” vrouwen ook zien dat  er in het Pajottenland nog gefeest kan worden en zeer gezellig aan toe kan gaan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief