ROOSDAAL - Tweede groot buurtfeest aan “de Kam”

C21

ROOSDAAL - Tweede groot buurtfeest aan “de Kam”

Dekam1
 
Dekam2
 
Dekam3
 
Dekam4
 

Daar er zeer veel jonge gezinnen zich op korte tijd in de nabijheid van de alomgekende boerderij “De Kam” hun huisje en nestje gevonden hebben, was het terug dringend tijd om elkaar eens van naderbij te leren kennen.

Aangezien de eerste editie van verleden jaar een enorme meevaller was, werd er terug op initiatief van Patrick Haelterman de koppen bij elkaar gestoken en werden de bewoners van de Lange Kamstraat, Gootjesstraat, Begaardenstraat Kerkhofstraat en de Steenbergstraat uitgenodigd om er eens een gezellige avond van te maken, niet alleen om elkaar beter te leren kennen, maar ook om herrinneringen op te halen uit die goeie  oude tijd.
Niet minder dan 124 buren hadden deze avond gereserveerd om samen te genieten, van de Pajotse gezelligheid, de niet te vergeten BBQ en onze welgekende streekbieren.
Na de receptie werd iedereen uitgenodigd voor een barbecue a volonté, en nadien kon men de beentjes uitstrekken op de muziek van de discobar.
De kinderpret kon niet op met het luchtkasteel, huifkar rijden of het zich laten schminken tot een tekenfilmdiertje.
Felgesmaakt was het optreden van de Ninoofse dansclub “De Salvandy” die een gevarieerd dansprogramma met veel dansplezier voor jong en oud ten beste gaven.
Dat het voor sommigen eindigde in de vroege uurtjes, zal waarschijnlijk niemand verbazen.
Zeerzeker volgt er volgend jaar een derde editie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief