ROOSDAAL - Tentoonstelling 'Mensen van bij ons' door kunstschilder Frans Minnaert

C21

ROOSDAAL - Tentoonstelling 'Mensen van bij ons' door kunstschilder Frans Minnaert

Koertshuis2
 

Van zondag 5 oktober tot en met zondag 26 oktober organiseert de cultuurraad van Roosdaal in samenwerking met het gemeentebestuur in het Gemeenschapscentrum “Het Koetshuis” een tentoonstelling van de recentste werken van kunstschilder FRANS MINNAERT, met de titel :“Mensen van bij ons”. 

Ieder die iets van de hedendaagse schilderkunst afweet zal hierbij toch wel even verrast opkijken. Minnaert wordt immers beschouwd als één van onze belangrijkste schilders van de laatste decennia en wordt zowel in binnen- als in buitenland enorm gewaardeerd en gerespecteerd. Er werden tentoonstellingen met zijn werken georganiseerd van de USA tot Zuid-Afrika, van Australië tot Japan. Dichter bij huis kan je werken van zijn hand zien in het metrostation Sint-Guido in Anderlecht. 
Men is dan ook bijzonder verheugd dat deze kunstenaar met internationale uitstraling bereid is om een aantal van zijn recentste schilderijen te willen tentoonstellen in het Koetshuis.
Ook voor het gemeenschapscentrum is dit meteen een opsteker van formaat: met dergelijke topartiest profileert het Koetshuis zich immers meteen ook als “expositieruimte”, hetgeen de artiesten van eigen bodem zeker nog ten goede zal komen.
Opening van de tentoonstelling op zondag 5 oktober om 15 uur.
Vanaf 16 uur vindt er dan een “kunstbabbel” plaats, waarbij 2 Roosdaalse kunstkenners, Luc Van Cauwelaert en Marcel Vandevelde, de artiest zullen ondervragen over zijn werk.

De tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de weekends van 5 oktober tot en met 26 oktober

Voor meer inlichtingen kan u steeds terecht op de site www.koetshuisroosdaal.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief