ROOSDAAL - Achtste reeks “ Start to run naar 5 km”

C21

ROOSDAAL - Achtste reeks “ Start to run naar 5 km”

Kampioenen4
 

Na een succesvolle zevende reeks van het project "Start to run naar 5 km" wordt er vanaf zaterdag 04 oktober gestart met een achtste reeks.

Dit is een eenvoudige manier om fit te blijven en je goed in je vel te voelen. Met het Start to Run programma kan iedereen, ongeacht leeftijd en conditie in 10 weken tijd een aanvaardbare conditie opbouwen.

Het wordt opnieuw een samenwerking tussen het gemeentebestuur, de Roosdaalse Sportraad vzw, de Roosdaalse kinisisten en huisartsen en de CM-Roosdaal. Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan in bij Inge Vanderstappen op de dienst Welzijnstaken van het gemeentehuis, Brusselstraat 15 te 1760 Roosdaal - Telefoon: 054/31 78 28  of via mail inge.vanderstappen@roosdaal.be of terplaatse op zaterdag 04 oktober.

De 5 km zal gelopen worden op de nieuwe Finse Piste aan "Het Koetshuis" in Strijtem en de 10 km in Liedekerkebos in Liedekerke en dit op zaterdagen 4 - 11 - 18 en 25 oktober 2008, telkens om 9 uur.

De deelname is gratis en de deelnemers zijn verzekerd via de ISB-verzekering van de gemeente. Er wordt wel gevraagd dat de huisarts een medische verklaring aflevert waarin staat dat men medisch geschikt is om deel te nemen aan het "Start to run-programma".

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief