ROOSDAAL - Wijkfeest Lostraat in kader “Water for Aoro”

C21

ROOSDAAL - Wijkfeest Lostraat in kader “Water for Aoro”

Editiepajot_roosdaal_aoro_01_willy_appelmans

Het is alweer een tweetal jaar geleden dat alle buren van de Lostraat en de aanpalende straten nog eens samengekomen zijn; en is een goede buur niet belangrijker dan een verre vriend?

Daarom slaan enkele buren de handen in elkaar om het burenwijkfeest Lostraat 2008 te organiseren. Alle buren uit de Lostraat (vanaf de Zeven Beuken tot de Nieuwbaan) en de aanpalende Herststraat zijn van harte welkom. De samenkomst biedt de ideale gelegenheid om de nieuwe buren te leren kennen en wat bij te praten.
Dit keer is het niet zomaar een wijkfeest maar wordt het gekoppeld aan de goede doelactie “Water for Aoro”.
Dave De Graeve en Véronique Vandersmissen (Lostraat 119) hebben een actie opgezet die de bouw van een waterput zal realiseren, in een school in het door droogte geteisterde dorpje Aoro (te Benin – West-Afrika). Meer dan 600 kinderen uit de school en hun families in het dorp zullen dankzij de waterput toegang krijgen tot water en meer hygiëne (meer details omtrent het project op  www.waterforaoro.be   )
Het burenwijkfeest zal doorgaan op zaterdag 18/10/2008 vanaf 18u in de lokalen van de KLJ te Lostraat171, 1761 Roosdaal en alle opbrengsten zullen ten goede komen aan het project.
Ze hebben een programma opgesteld dat zal toelaten om het aangename aan het nuttige te koppelen. Tijdens dit programma wordt o.a. het project Aoro voorgesteld, is er een waterkwis met diverse prijzen, is er een veiling van nieuw sportmateriaal en een spaghetti à volonté-avond, dit alles met een muzikale omkadering met DJ Koen.
Voor een bijdrage van € 8 per persoon (kinderen tot 6 jaar gratis) kunnen jullie deelnemen aan de kwis, de veiling, spaghetti-avond (inclusief een welkomstdrankje), en de drank zelfs aan democratische prijzen.
Om toe te laten logistiek alles in goede banen te leiden, vragen ze om op voorhand te laten weten indien je wil deelnemen aan dit feest, dat tegelijkertijd toch gekoppeld is aan een goed-doel-actie. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar of telefonisch te verwittigen via:
·         Geert:  0475/75 50 79 geert.van.den.abbeel@telenet.be
·         Marc:  0474/87 79 10 marc.smits@aquarella.be
·         Dave:  0499/58 53 52 davedegraeve@telenet.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief