ROOSDAAL - Bedankingsreceptie voor alle helpers aan acties KOM OP TEGEN KANKER

C21

ROOSDAAL - Bedankingsreceptie voor alle helpers aan acties KOM OP TEGEN KANKER

Editiepajot_roosdaal_kotk_01_willly_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kotk_02_willly_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kotk_03_willly_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kotk_04_willly_appelmans
 

Het gemeentebestuur bood een receptie aan voor de talrijke vrijwilligers die gedurende een groot aantal evenementen de handen uit de mouwen staken om de geldbeugel van het actiecomité KOTK (Kom Op Tegen Kanker) van Roosdaal fenomenaal aan te dikken.

Na burgemeester Christine Hemerijckx haar welkomstwoordje, was het schepen Johan van Lierde, tevens coördinator van deze actie van KOTK die in geur en kleur al de evenementen nog eens overliep, en de daarbij horende sommen die deze actie hadden opgebracht.
 
Niet minder dan 24495 € kan overgemaakt worden aan het steunfonds Kom Op Tegen Kanker.
 
De Roosdaalse Sneukeltocht leverde 10810 € op, het petanquetornooi van KWB-Pamel 265 €, het petanquetornooi van OKRA Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek 200 € , de plantjesverkoop 12580 € en de boekenverkoop van de POB en verzorgen van de animatie tijdens de sneukeltocht bracht 490 € op.
 
Tijdens deze receptie werden ook de drie winnaars gehuldigd van de ballonwedstrijd verbonden aan de tiende Roosdaalse sneukeltocht van zondag 25 mei 2008.
 
De eerste prijs ging naar Victor De Coen, Daalbeekstraat 7 te Roosdaal, waar de ballon landde in Soltaü ( Duitsland). Deze eerste prijs werd geschonken door SofaPlus.
 
De tweede prijs ging naar Nele Pauwels, Bevrijdingsstraat 51 te Aalst, waar de ballon landde in Ottersberg ( Duistland). Hier werd de prijs geschonken door BMA Ergonomics.
 
De derde prijs ging naar Francine Geeroms, Lange Kamstraat te Roosdaal, waar de ballon landde in Ten Appel ( Nederland).Prijs geschonken door Pajotex en mode Piccas.
 
Hierna werd er een glaasje geklonken op het succes, en kijkt men reeds uit naar de elfde editie van de Sneukeltocht op 24 april 2009.
 
Vrijwilligers, datum alvast noteren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief